Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

ÇAĞI AŞAN HASTANE AFYON DEVLET HASTANESİ

Muharrem Günay 15 Haziran 2017 Perşembe 12:38:49
 

Dün  Kamu Hastaneleri  Birliği Genel Sekreteri Uzman Doktor Sayın MURAT ÇAĞLAYAN’ beyi makamında ziyaret ettim. Her zaman olduğu gibi bizi güler yüzle karşıladı. İnsan kendisini Murat Beyin yanında güvende ve huzurda hissediyor.  Sadece Murat Beyin yanında mı? Hayır… İnsan kendisini Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde güvende hissediyor. Bu sadece benim kanaatim mi hemen herkes kendisini Afyonkarahisar devlet Hastanesinde güvende hissediyor, canını,  seve seve hastane çalışanlarına emniyet ediyor.
Bir Afyonlu olarak gurur duydum. Böyle bir hastaneyi yapanlara başta Sayın Bakanımız VEYSEL EROĞLU beye ve milletvekillerimize ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca işini severek ve ibadet aşkı ve anlayışı ile yapan başta Sayın Genel Sekreterimiz MURAT BEY’i ve tüm hastane çalışanlarını tebrik ediyorum. Biz yıllarca böyle bir hastaneyi ve böyle bir hizmeti düşledik. Nerelerden nerelere geldik. Bıçak parası yüzünden hastaların hastanede rehin kaldığı, taburcu edilmediği,  fakirin fukaranın bıçak parası için kapısındaki tek sağımlı ineği sattığı seksenli, doksanlı yılları unutmadık ve unutmayacağız.
Bakınız bu gün meil adresime Afyon Devlet Hastanesinden bir meil düştü; meilde aynen şunlar yazıyor:
HASTANIN AYAĞI
KESİLMEKTEN KURTULDU.
“Diyabet nedeniyle damar tıkanıklığı gelişen ve bunun sonucunda ayağında yaralar açılan hastaya, diz altı Balon Anjioplasti işlemiAfyonkarahisar Devlet Hastanesinde başarıyla uygulanarak, hastanın ayağı kesilmekten kurtarıldı.
Açık kalp ameliyatlarının başlamasıyla Koroner Bypass, Stentleme, Anjio gibi birçok zor ve riskli ameliyatlarda başarılı sonuçlar elde eden, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi, deneyimli hekim, hemşire ve personel kadrosu ile birçok hastaya şifa kaynağı olduğu gibi, başarılarını sürdürerek,diyabet hastalarına da umut ışığı olmaya devam ediyor.
İlimizde hasta memnuniyetinin oldukça yüksek olduğu Kalp ve Damar Cerrahisi Merkezi geçtiğimiz günlerde başarılarına bir yenisini daha ekledi. 78 yaşındaki hastanındiyabet nedeniyle diz altı atardamarlarının ciddi oranda tıkanık olduğu tespit edildi. Müdahale için kan şekeri düzenlenen ve enfeksiyonu kontrol altına alınan hastaya, lokal anestezi ile uyutulmadan diz altı Balon Anjioplasti işlemi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlarından, Op. Dr. Mustafa BİLDİLER, Op. Dr. Kıvılcım ERTÜRK YETİM ve Op. Dr. Öznur DEMİRPENÇE DUMAN tarafından başarıyla uygulandı. Hastada gelişen damar tıkanıklığı problemi giderildi ve hastanın ayak yaralarında iyileşme sağlandı. Ameliyat sonrası düşüncelerini dile getiren hasta; “Rahatlıkla yürüyebiliyorum ve ayağım artık üşümüyor. Keşke daha önce Devlet Hastanesine başvursaydım, bunca zaman bu eziyeti boşuna çekmişim. Ayaklarıma derman geldi, hastanemize gözüm kapalı güveniyorum” dedi.
Cenabı HAKK, Yüce Kitabımızda “Kim ki bir insanın hayatının kurtulmasına vesile olursa, bütün insanlığı kurtarmış gibidir.” buyuruyor. İşte hastane çalışanları bunun bilincinde. İşlerini severek, ibadet anlayışı ve aşkıyla yapıyorlar. Buna bizzat yakinen şahit olanlardan biriyim. Eşimin varis ameliyatını Op. Dr. Kıvılcım ERTÜRK YETİM hanım yaptı. Hanımefendi işine öylesine odaklanmış, işini öyle severek yapıyor ki, her şeyiyle dörtdörtlük mükemmel bir insan. Hanımefendilik onda, mütevazılık onda…
Bütün bunlardan, üstün hizmet anlayışı ve sahip olduğu teknik imkanlardan dolayı ben kesinlikle her zaman Afyonkarahisar Devlet hastanesini tercih ediyor ve herkesinde tercihini bu yönde kullanmasını tavsiye ediyorum.
Başarılı olmak için öncelikle ekip olmak ve ekip ruhuyla ve anlayışıyla çalışmak lazım. Hastanemiz çalışanları görünen o ki ekip olmayı çoktan aşmış bir aile olmuşlar.
Başta Sayın Genel Sekreterimiz Murat Çağlayan Beyi, Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Hazım BOZCA’ yı, Başhekim yardımcıları Uz. DR. Emre HAFIZOĞLU, ve Uz. Dr. Oktay OKUŞ beyi ve tüm hastane çalışanlarını tebrik ediyor, darısı diğer hastanelerimizin başına diyorum..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti