Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Fuat Güçlüer
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

JETLER’DE ORTA SAHA ARAYIŞI

BİR TRANSFER DAHA OLACAK

İlimizi 1. Lig’de temsil edecek olan AFJET Afyonspor’un yaptığı transferlere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın desteği ile bir transfer daha eklenecek.
Şu anda denenmek için Afyonkarahisar’a gelen oyuncuların Afyonspor’un istediği ve beklediği transferler olmadığını biliyoruz. Gelen oyuncuların performansları konusunda beklenen düzeyi yakalamaları için daha çok çalışmaları gerekecek. Kulübün görüşme içinde olduğu iki oyuncudan birinin kendi kulübünden AFJET Afyonspor’a gelmek için ayrılmak istemesi ve AFJET Afyonspor’un da bu oyuncuyu istemesi güzel bir şey.
Ayrıca bu oyuncunun şu anki kulübünün AFJET Afyonspor’u rakip olarak görüp de oyuncuyu vermemesi de işin başka bir boyutunu gözler önüne seriyor. Afyonspor’un kadrosuna katmak istediği oyuncunun özellikleri ise Fenerbahçe’de forma giyen, her takım taraftarının sempatisini kazanmış Alex, Galatasaray’dan Selçuk ve Beşiktaş’ta da geçtiğimiz yıllarda forma giyen Talisca gibi hem savunmaya hem de hücuma katkısı büyük olacak bir oyuncu profilidir.
Bu tarz orta saha oyuncusunu AFJET Afyonspor’un bu sezon kadrosuna katması sonucunda da zaten takım ligde kalmak yerine Süper Lige çıkacak bir takım olacaktır. Hali hazırda Kulüp Başkanı Sayın Sel, 8-10 maç sonra ligde kalmak olan hedefin yeniden değişebileceğini açıklamalarında kelimelere dökmüştü.
Orta sahaya yapılması planlanan bu tarz bir transfer ise 8-10 maça kalmadan hedefin değişmesini sağlayabilir. İnşallah AFJET Afyonspor’un yapmak istediği bu transfer başarılı bir şekilde sonuçlanır ve takım da, taraftar da, yönetim de rahat bir şekilde hareket eder.

VOLEYBOL TAKIMI ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Dün Sabah saatlerinde Afyonkarahisar’da bir araya gelen İkbal Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı ilk olarak sağlık kontrolünden geçti. Sonrasında ise akşam saatlerinde ilk antrenmanını yapan Afyon Belediye’ye yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını ve kazasız belasız bir sezon geçirmesini arzu ediyoruz.
Kurulan takımın hedefinde bu sezon şampiyonluk olmasa da en azından Avrupa Kupalarına gitmek gerekir. Geçen sezon oynanan Play-Off maçlarında gördük ki kurulan takıma küçük dokunuşlar yaparak Avrupa Kupalarına gidilebilirdi. Fakat büyüklerin takdiri gereği Avrupa Kupaları’na bu yıl gitmek isteniyor.İnşallah bu sezon Avrupa Kupaları’na gidiler ve Afyon bir hedefine de ulaşmış olur.

PINAR’A YÜKSEK LİSANSTA BAŞARILAR

Afyonkarahisar’ın genç voleybol antrenörü Ömer Faruk Pınar bu yıl Yüksek Lisans eğitimi için takımdan birazcık uzaklaşacak.
Ömer Faruk’un geçtiğimiz yıllarda altyapı antrenörü olarak göreve başlaması, bazı çevrelerde olumsuz etki yaratsa da çoğu çevreler tarafından da beğeni ile karşılanmıştı. Kulüp Yönetimi ve Kaptan Burak Hascan’ın desteklemesiyle Sinisa Reljic’in yardımcılığı görevine getirilen Ömer Faruk, geçtiğimiz sezon hem bilgi ve becerilerini artırmış hem de başarılı bir şekilde görevini yerine getirmişti.
Ömer Faruk’un Yüksek Lisans eğitimi için izin istemesi bizleri de hem mutlu etti hem de üzdü. Takımdan ayrılması bizleri üzerken, eğitiminin üst düzeye çıkması da bizleri mutlu etti. Biz de Ömer Faruk kardeşimize Yüksek Lisans eğitiminde başarılar dileriz.
İlk köşemizde sürç-i lisan ettiysek affola. Tekrar görüşmek ümidiyle…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER