Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

Merhaba – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi 24 Eylül 2013 Salı 03:00:00
  Selamün Aleyküm Kocatepe Gazetesi’nin değerli okuyucuları,
Size bundan sonraki yazılarımda Kocatepe Gazetesi’nden ulaştığım için mutluyum, umarım ortak ya da ayrı fikirlerimizi gönül hoşluğu içinde paylaşır ufkumuzun genişlemesi için birbirimize destek oluruz.
Bir köşe yazarı neden yazmak ister, neden insanlara ulaşmak ister?
Çok da basit değildir yazı yazmak, kimseyi incitmeden kırmadan fikirlerini iletmeye çalışmak, bazen uzun uzun düşünürsünüz, bazen olduğu gibi içinizden geleni yazıverirsiniz. Kolay değildir o yazıdan gelecek tepkileri kaldırabilecek bir yapıya sahip olmak.
Zıt fikirlere rağmen insanlara hayat görüşünüzü sunmak, empati kurmak bazen zor iştir, bazen karşınızdaki kişiler sizin kadar empatik olmayabilir bazen yanlış da anlaşılabilirsiniz. Eğer kötü bir niyetiniz yoksa kendinizi izah etme çabası içinde bile olmazsınız çoğu zaman, vakti geldiğinde empati kuramayıp sizi zorlayan herkes zaten bir bir anlayacaktır, zaten sizin bilinçaltınızda hiçbir sorun yoktur.
Daha önceki köşe yazılarımda yazdığım yazılardan dolayı ufak tefek tepkiler aldığım oldu, olumlu görüşler, olumsuz cevaplar aldığımda oldu. Sizlerde yine aynı şekilde gulsumelen@live.com a görüşlerinizi sunabilirsiniz.
Her türlü fikir ve görüşe açık olduğumu asla burada olma gayemin kimseyi kırmak ya da değiştirmek olmadığını sizlerde zamanlar göreceksiniz. Gayem yaşadığımız şu hayat içerisinde tanık olduğum birçok güzelliği, konuyu veyahut olayı sizlerle paylaşarak bilgi birikimini ve hayat görüşlerimi sizlere sunmak.
Daha önceki yazılarımı bilenleriniz varsa şöyle bir cümle kullanmıştım, atasını tanıyan, geçmişini inançlarını tanıyan ve bunları bütün insanlığa anlatmak isteyen bir yazar bulacaksınız. Yazılarımın çizgisi bazen güncel olaylarla ilgili bazen ise geçmiş ile güncel olayları yorumlayan şekilde olabilir.
İnşallah birbirimize destek olur ve birlikte yeni ufuklara yelken açarız. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ediyorum Allah’ın selamı bereketi rahmeti üzerinize olsun. Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti