Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

VE GÖNLÜMÜZÜ YİNE O SÖZ SIZLATIR; “KAHRAMANLAR CAN VERİR, YURDU YAŞATMAK İÇİN!”

Aziz şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, kederli ailesine, emniyet teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tedavi altında bulunan yaralılarımıza şifalar temenni ediyor, geçmiş olsun diyorum.
Lafı evirip çevirmeden söyleyelim:
Mersin’de polis evine saldıranlar kimler? Göğsüne madalya takılması düşünülen Selahattin Demirtaş’ın yoldaşları. PKK ve KCK’lı bunlar. Demirtaş da bu örgütün siyasi alan sorumlusu olarak yargılanıyor. Terör örgütlerine ve teröristlere güzellemeler yapan, yardım ve yataklıkta sınır tanımayan, bununla da yetinmeyip canileri aklamaya ve arkalamaya çalışan kim ya da kimler varsa kaybedecek, mağlup ve mahkum edileceklerdir. Nitekim Türk milletinin kararı ve gayesi budur.
Bunlar gazeteci değil dense de ısrarla gazeteci denmeye devam eden gazeteci görünümlü terörist Mersin’de bir polisimizi şehit etti.
Bilineni uzun uzun buraya yazmaya gerek yok.
TBMM kürsüsünden “Hiçbir suçu günahı olmadığı hâlde 20 gazeteci neden gözaltında?” diyen Kemal Kılıçdaroğlu, sözde gazeteci bir terörist tarafından şehit edilen polisimizin ailesinden de acaba helallik alır mı?
Demirtaş posterinin kenarında pişkince poz verebilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun bunu da yapmasında bir mâni yok elbette yaparsa şaşırmamak lazım
Türkoğlu, oyunu, hileyi, kahpeliği görüyorsun. Direnmen, bilenmen, güçlenmen ve kenetlenmen gerekiyor. Türklük şuur ve vakarı ile İslâm iman ve ahlâkı içinde yeniden dirilmen şarttır…
Seyyid Ahmet Arvasi
Biz bu oyunu da, mesajı da çok iyi görüyoruz.
Adı ne koyulursa koyulsun ister dış güç, ister üst akıl vs. Yine içerideki ortaklarıyla bir şey deniyorlar.
Fakat şunu unutmayın “Hile oyunu kazandırsada kaderi değiştirmez YENİLECEKSİNİZ bunu hep birlikte göreceksiniz!
Bunlar olurken Malum partiler ve yancısı yazarlar, yorumcular bunun hakkında üç maymunu oynuyor . Hayırdır Terörist elebaşı ve temsilcilerini aileden kayıp mı görüyorsunuz?
Olumlu -olumsuz bir yorum yapın niçin sessizliğe bürünüyorsunuz ?
Son zamanlarda yaşananlar İçeriden ve dışarıdan ortak yürütülen aynı karargâhlardan, aynı merkezlerden servis edilen doğrudan Türkiye’yi hedef alan Tarih, coğrafya hesaplaşmasıdır. Böyle bir kavgada, hangi gerekçe ile olursa olsun, Türkiye’yi asla yalnız değildir!
Çünkü bu, geçmişin ve geleceğin kavgası. Çünkü bu, yüzyılların mücadelesi. Çünkü bu, dar siyasi ajandalara sıkıştırılabilecek bir şey değil.
**
Son söz olarak da ATSO seçimleriyle ilgili Bu konuyla ilgili çok soru ve mail almışız.
Son yılların en çekişmeli ve bi o kadar ilginç sonuçlanan seçimi geride bıraktık.
Tüm bu çekişme ve mücadele
Makam için mi? – İmkan için mi?
Amaç hizmet etmek mi? Hizmetkar edinmek mi?
Eğer gayret şehrimize hizmet etmek içinse hiç bir sual ve sorunumuz olmaz
Tabii aldığı abdestten şüphesi olanlar kıldığı namazdan endişe edebilir. Bu sözlerimi kendi üzerlerine alınabilirler. Samimiyetimizi samimiyetsizliğinizle sınamaya kalkmayınız…!
Yolumuz belli rotamız aynıdır. Bu şehir adına bir çivi çakandan Allah razı olsun, minnettarız, gücümüz nispetinde destek ve duacıyız.. Ama şahsi menfaat ve çıkarları için engel ve mani olanlar varsa da tüm varlığımızla karşısındayız..
ATSO seçimlerini kazanan taraf için galibiyet günü değil, mesûliyet günüdür. Kaybeden taraf için de mağlûbiyet günü değil, hatalarını muhasebe etme günüdür. Kazananın Şehrimiz olması dileklerimle hayırlı olmasını dilerim.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER