Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

İNANDIKLARIM/İNANMADIKLARIM

Belki inandıklarımın hepsini
yazamayacağım ama inanmadığım
hiçbir şeyi de asla yazmayacağım.
Galip ERDEM
Yüreğimize Kutlu sevda ateşini koyan, ham iken pişiren ailemize, dava büyüklerimize hamd.. Ülkü yolunda aldığımız her nefese, attığımız her adıma bismillah..
Kimseye zorla Kuran okutulmaz ama Kurandan rahatsız olan din düşmanıdır.
Kimseye zorla bayrak taşıttırılmaz ama bayraktan rahatsız olan millet düşmanıdır.
Kimseyi zorla ülkücü yapacak değiliz ama Ülkü Ocaklarından rahatsız olanın muhakkak vardır hainliği.
Milliyetçilik, en yalın ifadesiyle, “Türk Milletine ve O’nun Devletine; samimi duyguyu bilgi ile birleştirip şuurla hizmet etme mücadelesidir.”
Bu düşüncelere sahip olan Milliyetçilerin ağır bedeller ödemek zorunda kaldığı dönemler olmuştur.
Bu konuda önde gidenlerimizin izine yetişmeyiz belki ama Vatan konusunda bir bedel ödemek gerekiyor en ön saflarda oluruz Biiznillah…
Son yıllarda artık açıkça görüyoruz ki CHP PKK’nın siyasi karargâhı olmuş durumdadır. Makam ve mevki için omurgasını kaybeden, Demirtaş’ın, Kavala’nın, Kaftancıoğlu’nun koruyuculuğuna soyunan, ABD’nin ve AB’nin figüranı olan, bölücülerin huzur durağına dönüşenlerin yalan rüzgârının İP’ine dolanmayın DEVLET’inize sahip çıkın!
Türk Ordusu’na düşman her kim varsa CHP’nin dostudur. CHP; asker katili Erdal Eren’i rahmetle yâd eder, binlerce şehidimizin kanı ellerinde olan terörist Selahattin Demirtaş’a özgürlük ister, PKK’nın siyasi ayağı HDP ile anayasa taslağı hazırlar.
CHP vekili işte zamanında şerefli Türk Ordusu’na ‘satılmış’ der. CHP İl başkanı terörden hüküm giyer. CHP vekilleri terörist cenazelerinde ön sırada poz verir. Ama birde bakarsınız ki tüm bunları yapanlardan miting sonrası Faik Öztrak’dan bir mesaj, bir twit gelir. “Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz.”
~
Evet Faik bey olmaz…
Teröre ve teröriste desteğiniz ortadır.
Suriye’de YPG saflarında öldürülen ‘Rasih Kurtuluş’ kod adlı terörist Aziz Güler TBMM’de Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmemiş miydi?
Yine Suriye’de YPG saflarında öldürülen ‘Ceren Güneş’ kod adlı terörist Özge Aydın CHP milletvekili Veli Ağababa ile TBMM kürsülerinde beraber basın toplantısı yapmamış mıydı?
Geçmişte her evden bir oy HDP için istenmemişmiydi
CHP-HDP iç içe geçmiş PKK’ya beraber sahip çıkan siyasi yapılardır.
HDP CHP’nin siyasi sevgilisidir. Emin olun yine geçmişte HDP milletvekilinin terörist sevgilisi sarı torbaya sokulmamış olsaydı bu düğünün şahidi Kemal Kılıçdaroğlu olurdu.
CHP’nin ve başındaki adamın düştüğü hallere, muhatap olduğu tanımlamalara bakar mısınız?
Son 8 yıldır her adımı PKK ile anılıyor ama ne hazindir ki hipnoz edilmiş Kendilerine “sürü” olarak hitap edilen CHP tabanı bu ihaneti sadece izliyor.
Ve son olarak
Milletin Sesi adı altında kandilin sesi olan Atatürk’ün askerleriyiz diye başlayıp Her yer kandil her yer direniş diye bitirenlere bir hatırlatma
Her yer JÖH, Heryer PÖH Varlığına Elhamdülillah….

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti