Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK

Son Barış Pınarı Harekatı’nda da görüldüğü gibi Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur. Aslında tarih boyunca bizim İslam kardeşliği diye bağrımıza bastıklarımız hep ihanet etmişler ve bizi yılan gibi sokmuşlardır. Zor günümüzde bizi terk eden sözde dostlar gibi dindaşlar yine yaptılar yapacaklarını..
Biz biliyorduk ve bekliyorduk bu gevşek tavırlarını. Aslında kırk yıldır terörün beslenip üstümüze salınmasında onların da parmağı var. Tarih tekerrürden ibarettir. Dedelerinin yaptıklarını yapıyorlar. Kanlarının gereğini de diyebiliriz. Zaten Müslümanlar Haçlı zihniyetinin oyuncağı olmasaydı İslam dünyası ve Ortadoğu bu imkanlarına rağmen kan gölüne dönmezdi.
Biz bunun böyle olduğunu yıllardır söylüyoruz ancak Arap seviciler bir türlü anlamak istemiyor. Bir insan damarlarında dolaşan asil kanı inkar ediyor ve bunu marifet zannediyorsa ona ne yapılabilir ki! Atalarımız boşuna dememiş “Aslını saklayan haramzade.”diye.
Bilinmelidir ki, PKK, PYD, IŞİD Amerika ve Rusya’nın gayrimeşru çocuklarıdır. Ebesi İsrail ve Arap ülkeleridir. Bütün oyun Türkiye üzerine kurulmuştur. Türkiye’nin bu coğrafyada varlığını devam ettirebilmesinin yolu Türk milliyetçiliği ilkelerine uygun iç ve dış politika geliştirmesinden geçmektedir. Arap, Amerika, Avrupa ve Rusya eksenli politikalar görüldüğü gibi bizi sadece bataklığa götürmektedir. Yani Türkiye kendi göbeğini kendisi kesmelidir.
Yeri gelmişken merhum Ebulfez Elçibey’in sözlerini not düşelim; “Türk değilim diyene sakın ısrar etmeyin. Allah’ın bahşettiği şerefi istemeyene zorla şeref verecek değiliz.” Yine Elçibey; “Tabuta konmuş da olsa toprağa gömülmediği sürece Türkler tek güvencemizdir” diyor.
Demek ki yönümüzü soydaşlarımıza dönmeliyiz. Nursultan Nazarbayev ne diyor; ”Türkiye’ye düşman olan bize de düşmandır. Azerbaycan da aynı şeyleri söylüyor ve resti çekiyor. Bütün Türk Cumhuriyetleri ve Macaristan bize desteklerini ilan ediyor. Neden? Çünkü aynı kanı taşıyoruz. Çünkü biz TÜRKÜZ.
Biz Türküz dedikçe bize Irkçı diyenler bilsinler ki;
-Kürdü, Kürtten koruyan devletin ismidir TÜRKİYE .
-Müslümanı, Müslümandan koruyan devletin de ismi TÜRKİYE.
Bu günlerde, bunları bizzat yaşayarak hepimiz gördük.
TÜRK’ÜN TÜRKTEN BAŞKA
DOSTU OLMADIĞI umarım görülmüştür.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER