Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ZİHNİYETİ – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Gazetesi 2 Haziran 2010 Çarşamba 03:00:00
  Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk’ün kurduğu Parti’nin adıdır. Programı Atatürk’ün yazdığı reçete, çizdiği yol haritasıdır.
İngiltere başta olmak üzere emperyalist devletler, geri kalmış ülkeleri sömürgeleri altına almışlar. Sömürge altına aldıkları devletlerin zenginlik kaynaklarını sömürerek refah içinde yaşıyorlardı. İngiltere güneş batmayan ülke diye anılıyordu.
Sömürge altındaki devletler, “Bizi sömüren devletler çok güçlüler. Biz onların hakkından gelemeyiz” gibi duygular içinde sömürü altında yaşamlarını sürdürüyorlardı.
Sevr Antlaşması ile Türk’ün ölüm fermanı yazılmıştı. Yokluğun, yoksulluğun en şiddetli ortamında, ayağına giyecek çorabı, çarığı olmayan toplumu M. Kemal ATATÜRK güç haline getirdi. Yedi düvelle savaştı. Yurdumuzu kurtardı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurdu. Türk halkı bağımsızlığa, özgürlüğüne kavuştu. Sömürge altında yaşayan devletler M. Kemal ATATÜRK’ÜN hareketini örnek alarak isyan bayraklarını çektiler. Hindistan, Pakistan, Taylant vb. devletler örnek gösterilebilir.
Sömürgelerini kaybeden devletler, sömürgelerini kaybedince çok zarar ettiler. Huzursuz oldular. Buna M. Kemal’in Anadolu ihtilali sebeb oldu. ABD öncülüğünde “Türkiye’deki Mustafa Kemal sistemi mutlaka çökertilecektir” kararı aldılar. O günlerden bugüne kadar çökertme hareketlerini sürdürüyorlar.
Türkiye’yi emperyalist devletlerin buyruklarına göre, ılımlı islam hırkası giydirme sözleri ile halkın dini duygularını sömürerek yöneten kişileri desteklediler.
M.Kemal ATATÜRK ülkemizin süratle kalkınmasının, gelişmesinin reçetesini yazdı.
REÇETE: Ulaşım demir yolu ile yapılacak. Sağlık kurumları geliştirilecek. Okuma-yazma seferberliği ile cehalet giderilecek, halkın kültürü artırılacak. Yol haritasını çizdi. Bilimsel eğitim öğretim uygulanacak “Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti” budur. Başbakanımız R.T. ERDOĞAN her konuşmasında “Ülkemizi kalkındırmak, geliştirmek, halkımızın refah ve mutluluk içinde yaşaması için ne yapsak Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti” engel oluyor diye vurguluyor. Ulusa Sesleniş konuşmasında bile Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti söylemiyle CHP sini küçümseyici, karalayıcı sözlerle CHP yi halkın gözünden düşürmeye çalışıyor. Seçimde fazla oy alarak seçimi kazanmak, Cumhurbaşkanı olmak hayaliyle CHP ni eleştiriyor. Bengladeş Devleti ile CHP zihniyetini kavrayıp bildiği halde Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten kişinin CHP zihniyetini bilmemesi Başbakan olması önümüzdeki süreçte işimizin zorluğunu gösteriyor. Dış politikada bağımlılığı ülkemizi nereye götüreceğini farketmek zorundayız. İsrail’in yardım gemilerine saldırısı vb. sütunlarımıza aldıramıyoruz. Başbakanımız R.T. ERDOĞAN’ın tavizkar davranışları, Adnan Menderes’in yanlış hareketleri sonunda İsmet İnönü’nün “Menderes Düşersin, Öyle bir düşersin ki seni ben de kurtaramam” , sözünü tekrarlamak zorunda bırakıyor. Sayın Başbakanımız R.T. ERDOĞAN BOP-GOP Projesinin eş Başkanıyım diye salonları, alanları inletiyorsun. BOP-GOP Projesini ABD’nin Türk Ve Türkiye Devletlerinin topraklarını ele geçirme projesi olduğunu bilmiyor musun? Sayın Başbakanımız C.H. Parti zihniyetini iyi öğren. Öğrenmezsen seni kimse kurtaramaz. Bunu iyi bilesin.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER