Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Murat Arısoy

Afyon’a kimler kimler geliyor – Kocatepe Gazetesi

Murat Arısoy 29 Kasım 2014 Cumartesi 02:00:00
  Afyonkarahisar, Aralık ayının ilk haftasında siyasi, ekonomik toplantılara, “ağır” konuklara ev sahipliği yapacak. Afyonkarahisar’ın “hareketli” bir şehir hâline gelmesi olarak yorumlanabilecek etkinlikleri dikkatlice izlemeli, katıldığımız ya da katılmadığımız görüşlerden yararlanmalıyız. Zira karşıt görüşlerin çarpışması ile ilerlemek mümkün.
BELEDİYELERLE
KARDEŞLİK PEKİŞECEK
1 Aralık’tan başlayalım: 1 Aralık’ta Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Afyonkarahisar’a adeta çıkarma yapıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile CHP Parti Meclisi Üyesi Gürkut Acar, Afyonkarahisar’dan sorumlu CHP Milletvekili Namık Havutça kentte incelemelerde bulunacak. Afyon’un ilçeleri ile “kardeş şehir” sözleşmeleri imzalayan Odunpazarı, Tepebaşı ile Yenimahalle Belediye Başkanları da Afyon’da olacak. Heyet Bayat’te karşılanacak; saat 11’de CHP İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenledikten sonra Sultandağı, Evciler ve Dazkırı’ya gidecek. CHP’nin çiçeği burnunda yöneticisi, Mehmet Bekaroğlu’nun da bu toplantıya katılacağı belirtilmişti; ancak son anda programda bir değişiklik oldu.

EKONOMİ MASAYA YATIRILACAK

5 Aralık’ta ise Türkiye ekonomisi masaya yatırılacak. Konrad-Adenauer-Stiftung’un katkılarıyla, Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisat Fakültesi Sabri Bektöre Salonu’nda düzenlenecek “2023 Yolunda Türkiye Ekonomisi: Yol Nereye?” başlıklı panele Merkez Bankası Eski Başkanı / Bilgi Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gazi Erçel ile Nişantaşı Üniversitesi Rektörü / Ekonomist Prof. Dr. Kerem Alkin katılacak. Paneli Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Afet Bilinci Derneği Başkanı Murad Tiryakioğlu yönetecek.

TGB’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ

Aralık ayının ilk haftasındaki “siyasetçiler” geçidi, Türkiye Gençlik Birliği’nin etkinliğiyle son bulacak. TGB’nin 6 Aralık’ta düzenleyeceği Dayanışma Gecesi’ne CHP Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Süheyl Batum, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şule Perinçek, TGB Genel Sekreteri Olgu Özdemir katılacak.
Aralık ayının ilk haftası, Afyonkarahisar için de kentteki basın mensupları için de “bereket”li geçecek. Dileğimiz, herkesin görüşünü söylemesi.
Ne mutlu böyle etkinlikler düzenleyenlere, böyle etkinliklere katılanlara.

GENÇ SİVİLLER’DEN GÜNÜMÜZE

3 Aralık’ta ise Girişimci Genç Liderler Derneği, Genç Siviller Hareketi ile Güçlü Türkiye Partisi’nin kurucusu Tuna Bekleviç’i konuk edecek. “Gençler Geleceğini Konuşuyor” isimli etkinlik, Taş Medrese’de düzenlenecek. Etkinliğe Girişimci Genç Liderler Derneği’nin öncülüğüyle geniş bir katılım olması bekleniyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti