Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLİN EN GÜZİDE OKULU; FEN LİSESİNİN İÇİNE …..Tİ,

Kocatepe Gazetesi 5 Kasım 2013 Salı 02:00:00
  AFYON FEN LİSESİNİ KİM YÖNETECEK, KİMLER YÖNETECEK, UĞRAŞA UĞRAŞA MÜDÜR, MÜDÜR YARDIMCISI BIRAKMADINIZ. ŞİMDİ SORUYORUM; AFYON’UN VE ÇEVRE İLLERDEN GELEN EN BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENİM GÖRDÜĞÜ
BU OKULA TECRÜBESİZ, SEN BİZDENSİN DİYEREK GÖREVLENDİRMELİ
YÖNETİCİ Mİ ATAYACAKSINIZ?
“Gerçekten duyarsız yöneticilerle dolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü var şu anda; okullarda devam etmekte olan öğretmen eksikliğiyle ilgili ortaya koydukları yakınmalarını unutup, Süleyman Demirel Fen Lisesi’ni boşalttılar. Konuya çözüm getirmekten uzak bir Milli Eğitim Müdürü olduğunu görebiliyoruz.
Afyonkarahisar’da başarısız bir dönemi geride bıraktığının farkında bile olmayan bu düşünce, hala okular da neler olup bittiğinin farkında bile olmayan sayın müdür ve şube müdürleri, İlçe ilçe gezmekten, akşamları malum sendikada toplanarak; okul müdür ve müdür yardımcılarını, hatta öğretmenleri etiketleme derdine düşmekten, okullara ajan öğretmenler sokup, onların söylemleri ile okulları ve çalışanları ötekileştirme projeleri üretmeye devam ede dursunlar.
Afyonkarahisar’a YAZIK OLUYOR. YAZIK EDİYORLAR. Çıkardıkları projelerden bile haberleri yok, nasıl uygulanacağı ile ilgili bilgi sahibi bile değiller. Protokol yapıyorlar, sonuç nedir? Boş, kağıt üzerinde ve dostlar iş başında görsün.
Sayın Afyon’un ileri gelenleri, sayın AK Parti yöneticileri; Neden Milli Eğitim Müdürlüğü gerçek anlamda yönetmesi gereken kişilere görev vermezsiniz. Bunun vebali sizin. Bu ağır bir vebaldir. MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ YÖNETİLEMİYOR FARKINDA DEĞİL MİSİNİZ? Bunlar burada sanki evcilik oynuyorlar. Bu kurum ciddi bir kurum olmalıdır. Diğer kurumlara örnek olmalıdır.
Fen Lisesi yöneticisiz, üstelik kız ve erkek pansiyonu bulunan bir okul, merak ediyorum, Malum sendika hangi öğretmeni buraya yönetici olarak görevlendirmesini yapacak. Afyonkarahisar’da şube müdürlüğünden tutun, ilçe milli eğitim müdürlüklerine ve okul müdürlüklerine kadar tüm atama yetkisi valiliklerden alınıp, malum sendikaya verilmiştir. Bunu özellikle de Milli Eğitim Yöneticileri gururla ifade etmekten çekinmez hale geldiler.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti