Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

NE OLUYOR BİZE ? – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 28 Haziran 2019 Cuma 14:25:59
 

26 Haziran tarihli mahalli gazetelerden bazı haberleri siz değerli dostlarla paylaşmak istedim.
*ÇAĞDIŞI İLKELLİK; Hafta sonunda Çay ilçesinde, kız isteme töreninde havaya ateş açılması sonrası iki kişi hayatını kaybetmişti. Vali Tutulmaz, düğünlerde silah sıkmak güç gösterisi, eğlence değil, cahillerin davranışı olan ilkelliktir.”
*BU VEBAL KİMİN? İlimizin eğitim karnesi ne yazık ki önceki yılları aratır hale geldi ve LGS sonuçlarına göre 81 il arasında 60. Sırada yer bulabildi. Yapılan onca yatırım ve gayrete rağmen ilerleme şöyle dursun eğitimde geriye gidiyoruz.”
*SALARDA BÜYÜK ACI; Arkadaş olan iki gencin tartışması önce cinayet, sonra intiharla sonuçlandı. 17 yaşındaki arkadaşını tabanca ve bıçakla öldüren 16 yaşındaki genç kendi canına da kıydı.”
*İMAM İLE CEMAAT KAVGA ETTİ; Cami imamının sabah namazına gelmediğini iddia eden yaşlı adam, imam ile kavga etti. Çıkan tartışmada her ikisi de baston ve süpürge ile yaralandı.
*JANDARMADAN KAÇAMADILAR; Jandarma Komutanlığı ekiplerince Emirdağ’da kazı yapan 5 kişi ile Anıtkaya köyünde petrol istasyonunda hırsızlık yapan 2 kişi yakalandı.
*JANDARMA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERMİYOR; Sinanpaşa’da yapılan operasyonda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
*TİŞÖRT CİNAYETİNE 30 YIL; Barışma amaçlı bir araya gelen üç samimi arkadaştan ikisinin ölümüne yırtılan tişört neden oldu. Yırtılan tişörtünün yenisini istediği iki arkadaşını silahla vurarak öldürdü ve 30 yıl ceza aldı.
*ARANIYORDU CESEDİ BULUNDU; İki gün önce hakkında kayıp ilanında bulunulan 19 yaşındaki gencin cansız bedeni Akarçay’dan çıkarıldı.
*TRAFİK 3 CAN ALDI; Çay ilçemiz, Pınarkaya yakınında, Konya yolunda meydana gelen trafik kazasında biri çocuk üç kişi hayatını kaybetti.
*YUMURTA SEKTÖRÜNE ÇÖZÜM BULUNSUN; Yumurtacılık sektörünün yaşadığı sorunlar, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasınca basın açıklaması ile dile getirildi.
Değerli dostlarım; Bu haberler ilimizde çıkan mahalli gazetelerden sadece ikisinden olduğu gibi alınan bir günlük haberlerin bazıları.
Ben okudukça ve yazdıkça gerildim. Ne hale geldik, ne oluyor bize diye üzüldüm. Eminim sizde de böyle bir durum hasıl olmuştur. Böyle olumsuz bir duyguyu yaşatmak istemezdim.
Ancak, üzerinde ciddi düşünülmesi ve çözüm üretilmesi gereken çok önemli konular bunlar.
Yorum yapmıyorum. Her şey ortada!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti