Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Murat Arısoy
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

NASIL YAPMALIYIZ-1 – Kocatepe Gazetesi

Murat Arısoy 18 Eylül 2017 Pazartesi 13:22:58
 

Bu haftaki yazılarda, “Tanıtım Günleri” ve kentin tanıtımının nasıl olması gerektiğiyle ilgili gelen görüşleri paylaşmaya çalışacağım.
Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri’nin ardından bir kez daha gündeme gelen Afyonkarahisar Turizm Vakfı’nı ilk kez telaffuz eden Nureddin Ayyıldız, “Afyonkarahisar’ı sınıf atlatacak” projelerini başlıklar hâlinde paylaştı.
Bu noktada, haftanın ilk sözü Nureddin Ayyıldız’a ait:
“Afyonkarahisar’da termal sağlık turizmi,inanç turizmi,doğa turizmi,spor turizmi,yöresel lezzetler gastronomi turizmi,kültür ve tabiat varlıkları turizmi,cumhuriyet tarihi değerlerinin gezilmesi için yapılan kültür turizmi için başta sayınBakanımız Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban,İl Genel Meclisi Başkanımız Salih Sel, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, Hatice Özkal, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve basın, diğer siyasi parti İl Başkanları, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Afyon Ticaret Borsası, Afyon Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlarımız ve ilgili kurullar yukarıda bahsettiğim turizm hareketleri ile ilgili yapabildiklerin en iyisi ile ilimize hizmet ediyorlar. Tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Fakat yapılamayanları son kez yazacağım. Lütfen bu konulara eğilelim. Afyonkarahisar’ın bu konuda kazanımları olacak.”
“1. Afyonkarahisar Kültür Turizm Tanıtma Vakfı
2. Afyonkarahisar Turizm Birliği
3. Afyonkarahisar Turizm Eğitim Merkezi
4. Afyonkarahisar Termal Oteller Ve Dinlenme Tesisisleri İhtiyaçları Ortak Satınalma Birliği
5. 5 Yıldızlı Termal Oteller Yerine Bundan Sonra Termal Sağlık Tatil Köyleri Kurulmasını Teşvik Edelim.
6.Yeni Yapılacak Tesislere Termal Sağlık Turizmi için özel bölgelerde toplayalım.
Bu yukarıda saydığım proje ve iş fikirleri şahsıma aittir.
Son günlerde basında benim konularımı paylaşan siyasi parti il başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri olduğunu gördüm. Çok teşekkür ederim duyarlılıklarından dolayı. Şimdi sıra icraatın başındaki yetkililer. Hangi konuda isterseniz katkı yapmaya hazırım. Yeter ki destek verin. Kazanan Afyon olsun.”
OTELLER İÇİN
ÖZEL BÖLGE ÖNERİSİ
Nureddin Ayyıldız’ın “Nasıl bir otel” başlıklı yazısı ise şöyle:
“Gerçekçi olalım, yapılan yatırımlar maalesef yanlış lokasyonlarda. Bu iş tamamen Organize Sanayi Bölgeleri gibi özel bölgelerde yapılmalıydı. Şu an takip ettiğim Bursa bütün yeni yapılacak termal otelleri bu yöntemle çok özel ve geniş alanda sıfıra yakın gürültüsüz çevre kirliliğine maruz kalmayan bölgelerde yapıyor. Biz neden yapamıyoruz? Bu işe karar verenler lütfen tekrar değerlendirsinler. Değilse Bursa kimse gücenmesin Termal Başkent olur. Bolu’da bir termal tatil kasabası kuruldu. İsmi Narven, gittim inceledim. Yetkililerden bilgi aldım. En güzel devremülk projesi. 5 yatırımcı birleşmiş, finans sorununu çözmüşler.Öz kaynakla yaptıkları tesisi bitince satıyorlar. Bazıları gibi hayal ve olmayan bir tesisi satmıyorlar.”

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER