Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

BİRİLERİ VAR…

Geçtiğimiz hafta şehrimizde yaşadığımız üzücü olayları hepimiz hatırlıyoruz. Genel olarak toplum olarak duygusal bir yapıdayız. Bu duygu yoğunluğu, maneviyatla acaba ne yapabilirim kaygısı ve gayretiyle bu köşeden gönülden geçen satırları sizlere aktarmaya çalışıyoruz.
Biz bu gayret üzere emek sarf edip gönül kelamını satırlara yansıtırken yine bizleri takip edip bize önce gönül kapılarını sonrasında da tüm teşkilatın kapılarını açan değerli İl Emniyet Müdürüm Sn. Ali Temiz’e teşekkürü bir borç bilirim.
Anadolu insanının kadim ruhunu taşıyan “Biz Şehri Karahisarlıların” daha huzurlu bir şehir hayatı yaşamamız için gece gündüz, kar, kış, soğuk, sıcak demeden asayişi muhafaza için görev yapan birileri var bu şehirde. Güvenli şehrin huzurlu insanları, huzurlu insanların mutlu yaşamının sırrını, kendi bünyesinde hazmederek kutsal bir görev ifa eden Emniyet Teşkilatımız var olsun! Varlıkları ebet müddet daim olsun.

MOTOSİKLETLİ POLİS TİMLERİ – YUNUSLAR
Şehirlerimizde polisin görünürlüğünün ve etkinliğinin arttırılması, bununla birlikte Emniyet Teşkilatının vitrini konumundaki Yunus Timleri ile birlikte Bedesten Kavşağı başta olmak üzere çevirme, arama ve kimlik kontrol denetimlerini Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Sn. Burak AYDIN’la birlikte yerinde inceledik. Sadece bize özel olan haberin detaylarını Gazeteniz Kocatepe’nin bugünkü sayfalarında göreceksiniz.

“Herkesin polisi kendi vicdanıdır. Fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” M. Kemal ATATÜRK
Atasının izinde halkın hizmetinde olan devlet gücünün temsili toplum güvenliğinin en temel öğesi Türk Polis Teşkilatımız varlığıyla dosta güven, düşmana korku vermektedir.

BAŞLIKTA YAZDIĞIMIZ GİBİ “BİRİLERİ VAR”

Önce vatan millet
Sonra ana ve yar
Bu yolda savrulan
Birileri var

Ezan dinmez diyen
Bayrak inmez diyen
Şehit ölmez diyen
Birileri var

Bayrakla dertleşen
Toprakla birleşen
Can verip devleşen
Birileri var

Ezan dinmez diyen
Bayrak inmez diyen
Şehit ölmez diyen
Birileri var

Tarih böylesine denk gelmişken bu haftaki köşemizi Emniyet camiamıza ayırmışken anmadan geçmek yanlış olacaktı.

10 ARALIK 2016
Bundan tam 6 yıl önce, İstanbul Beşiktaş’ta 47 kişinin şehit olduğu terör saldırısının 5. yıl dönümü. O gün hayatını kaybeden “TİM 47” etiketiyle her yıl sosyal medya olmak üzere birçok platformda hatırlatılıyor. Bombalı saldırılar, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul ilinin Beşiktaş İlçesi’nde, Vodafone Park stadyumu ve Maçka Demokrasi Parkı olmak üzere iki ayrı noktada meydana gelmişti. Yaşanan terör saldırısında 39’u cefakar polisimiz, 8’i kardeşimiz, tam 47 canımızı yüreğimize gömdük.

Şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Ruhları şad olsun.
TİM 47 ÖLÜMSÜZDÜR!

Bu vesileyle payımıza düşeni misliyle vermeye her daim hazır olarak Devletimizin emrinde milletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha altını çizerek belirtmek isterim. Zerre fayda sağlayabilirsem şahsım adına ne mutlu bana bizi biz yapan milli sadakat ve vefamız hiç bir zaman bitmeyecektir.
Önce Ülkem ve Milletim Sevdamızsın Şehr-i Karahisarım..!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti