Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Brüksel güncesi 4 – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 24 Mayıs 2014 Cumartesi 03:00:00
  Avrupa Birliği için Belçika’nın Brüksel Başkent Bölgesi son derece önem arz ediyor. 27 Nisan 11 Mayıs 2014 tarihlerindeki MEDYAP programına yönelik haberlerimizi gerek dönmeden gerekse döndükten sonra aralıklarla paylaştık ve paylaşmayı sürdüreceğiz.
Brüksel’ gezisinden çıkardığım sonucu ve kanaatlerimi ayrıca yazacağım. 28 Nisan Pazartesi günü T.C. Brüksel Büyükelçiliği Basın Müşaviri Veysel Filiz’le yapılan temas sonrası öğleden sonra ilk ziyaret ENAR’a yapıldı. ENAR Avrupa’da ırkçılık ve ayrımcılıkla mücadele eden bir sivil toplum örgütü. Örgütün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi edinilip merak edilenler sorulduktan sonra Belçika Diyanet Vakfı ziyaret edildi.
Belçika Diyanet Vakfı’nın hizmet binası son derece güzel buram buram tarih kokan yerlerden sadece bir tanesi. Öğrendiğimize göre bir burjuva aile tarafından özenle yaptırılıp korunan bina zaman içerisinde Diyanet Vakfı hizmetlerinin yürütüldüğü bir mekan haline dönüşmüş. Burada yürütülen din hizmetleri ve faaliyetler hakkında da doyurucu bilgiler aldıktan sonra akşam olması ile programın ikinci günü için bekleyiş başladı.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti