Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

İDEOLOJİK KİRLENME VE GENÇLİĞİMİZ

Türkiye genç nüfusa sahip bir ülke. Ancak bu gençliğin memleketimiz ve milletimiz hayrına bir potansiyel olarak yetiştirilmesi gerekir.
İdeolojik kirlenme cemiyetin yıkımına sebep olur. Gelişme ve hürriyet adına başıboş bırakmak büyük bir tehlikedir. Çevre kirlenmesini kalkınma ve endüstri adına hoş görmüyor, insan hayatını tehdit etmeden sağlanmasını istiyorsak, ideolojik kirlenmelere de müsamaha gösteremeyiz.
Söz konusu kirlenmeler sonucu gençliğimizin bir kısmı kendi benliğinden uzak büyük bir marifetmiş gibi bilmem hangi sanatçının konserinde göz yaşı dökmek ve vücutlarını jiletlemekle meşguller.
Bir kısım gençliğimiz ise uyuşturucu belasının pençesine düşerek pisi pisine genç yaşta bu dünyayı terk etmektedirler. Bu konuda devlete, cemiyete, okul ve ailelere düşen sorumluluklar vardır. Basın yayın organlarımız da vebal altındadırlar. Milletçe el ele vererek halkımızı ve genç nesilleri zararlı akımlardan batıl inanç ve felsefelerden korumak, muhteşem ve mübarek Türk İslam kültür ve medeniyetine yabancılaştırmadan çağın bir numaralı cemiyeti haline getirmek zorundayız.
“Zehri teneke kupa içinde sunmazlar, altın kupalar içinde gizlemeyi tercih ederler,” ata sözümüzden hareketle sömürgeci ülkeler diğer bir ülkeye dostluk, kardeşlik, uygarlık ve özgürlük nutukları çekerek çöreklenirler.
Ülkemizde de görülüyor ki bazı ülkeler, geniş halk kitlelerini ve bilhassa yarınlarımızı temsil edecek gençliğimizi kendi kontrollerine alabilmeleri için akla gelmeyecek oyunlar tezgahlamakta ve milyarlar harcamaktadırlar.
Kesin olarak bilinmeli ki, kendi tarihinde kendi kültür ve medeniyetine ve kendi ülkülerine yabancılaşmış bir cemiyet artık bağımsız değildir. Yabancı cemiyet kültür ve medeniyetlerin elinde oyuncaktır. Kendine mahsus ülkü ve hedefleri yoktur.
Bu nedenlerle memleketi idare etme yetkisini elinde bulunduran hükümetler söz konusu problemlere önlem olabilecek politikalar üretmelidirler. Cemiyetimizi özellikle de gençliğimizi kendi kültür ve medeniyetini unutturacak tedbirleri alma konusunda her bireye görevler düşmektedir. Bu görevleri yerine getirdiğimiz takdirde ülkemiz kısa zamanda lider ülke konumuna gelecektir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti