Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Galip Leblebicioğlu

KALEDEN YILDIZLAR YÜKSELİYOR

Son yapılan parti Genel başkanları toplantısında Demokrat Parti başkanı, Gültekin Uysal da yer aldı. Kendini vatan hizmetine adamış bir kişiliği var. Uğraşmaya gerek yok gibi bir saplantıya girmedi. Parti başkanlığını sürdürüyor. Memleket hayrına olan konular da rahatlıkla söz aldı. Haber kanallarında, görüşlerini takip ediyorum. Son konuşmasında; (keşke Cumhurbaşkanı, parti başkanlarını bir arada toplasaydı. Şu olumsuzluklardan kurtulalım) deseydi. Çok daha iyi olurdu. Demedi, diyemedi.
C.H.P. Başkanı, K. KILIÇDAROĞLU bizi bir araya getirdi. Kendisinde liderlik vasfı var. Karamollaoğlu’nun olgun bir kişiliği olduğunu gördüm. Akşener görüşleri sağlam, vatana hizmet için gayret yolunda, yeni parti gibi bir topluma sahip. Yanlışını görmedim diyor.
Birlik toplantısına katılan DEVA ve GELECEK parti başkanları da aynı görüşleri savunuyorlar. Bu iki partinin başkanları, Ak Parti’de çalıştılar görüş ayrılığı nedeniyle yeni parti kurmayı başardılar. Fikirlerini halka anlatıyorlar. Ne gariptir ki: Demokrat P., Deva P., Gelecek Parti başkanları Afyon merkezden eşleri var. Afyon’dan kopamazlar. Gelip giderler. Deva ve Gelecek parti başkanları nereden aday olur bilemem. Fakat UYSAL kesin Afyon’dan aday olacaktır. Afyon gerekeni yapar diye düşünüyorum. Bu üçlü yeni bir seçimde mutlaka yüksek konumda olacaklardır. Afyon bu başkanları her yönde desteklemelidir, diye düşünmek gerekir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Önemli olan particilik değil VATAN’a hizmettir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER