Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM!

Değerli dostlarım; Bilindiği gibi 14 Mayıs’taki seçimlerde MHP Afyonkarahisar Milletvekili aday adayı oldum.
Dünya dengelerinin değiştiği, devletlerin bloklaştığı bir dönem yaşıyoruz. Türkiye siyasetinde de partiler arası ittifakların olduğu bir dönem.
Ülkemizin değerleri üzerinde pazarlık yapıldığı, millet hassasiyetinin yok sayıldığı, devletin kurucu unsurlarının milletin gözüne bakarak alaycı tavırlarla kaldırılacağı ve ülkenin kaosa sürüklenmek istendiğinin bağırıldığı dönemdeyiz.
Belki de Cumhuriyet tarihinin en önemli ve en karmaşık seçimine giriyoruz. Bana göre Aziz Milletimizin teminatını belirleyeceğiz. Bir şeylerimiz eksik olabilir. Pahalılık olabilir. Ama VATANdan pahalısı yok.
Bana gelince; Aktif siyasette Afyonkarahisarlı hemşerilerimin desteğiyle, genel merkezimin takdiri ile çeşitli kademelerde 30 yıla yakın bir emek, tecrübe, liyakat ve sadakatle sizlere hizmet ettim. Hemen her gittiğimiz yerde dostlarımız ve eserlerimiz var. Tabiri caizse “tarlada izimiz var, harmanda yüzümüz var.”
40 yıldır sizlerle beraberiz. Beni bilirsiniz, ben de sizi. Acı tatlı birçok hatıralarımız var. Doğduğum yer de, doyduğum yer de burası. Şehrimizin eksiklikleri ve sizlerin şikayetini biliyorum.
Hep sahadaydım. Siyasi ve ticari işlerimde hiç bir sapmam olmadı. İnandığım doğrular hiç değişmedi. Hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Kimseye tepeden bakmadım. Bu güne kadar başardıklarımda emeğiniz vardır.
Daha şimdiden Afyonkarahisarlı hemşerilerimin şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve desteğe teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi onur ve gurur duydum.
Ülkemizin böyle kritik döneminde elimi taşın altına koymamın vicdani sorumluluk olduğunu düşünerek aday adayı oldum.
MHP’nin bütün aday adayları çok kıymetli, dürüst ve memleket sevdalısıdır.
Dua ve desteklerinizi bekleriz.
Sefer bizden, zafer Allah’tandır.
Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER