Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Samimi nezakete kalben teşekkür ederim

Burcu Aydın 14 Ocak 2013 Pazartesi 02:00:00
  Yeni yılın ilk ayındaki ilk yazısından merhaba. Yazacak, paylaşacak şey çok. Ama hayatın hammaddesi olan vakti verimli kullanamamak ve günün kısalığı bunu sürekli kılamıyor.
10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü bu yıl Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Afyon programına rastladı. Bu nedenle Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 9 Ocak Çarşamba sabahı tüm medya çalışanlarına kişiye özel davetle bir kahvaltı verdi. Bu vesile ile Sayın Başkan’a teşekkür ediyorum.
12 Ocak Cumartesi günü AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nca yine medya çalışanlarına yönelik bir kahvaltı programı düzenlendi. Samimi ve hoş bir atmosferde tamamlanan toplantı için AK Parti’nin Merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin tamamına da teşekkür ediyorum. Çünkü bir Cumartesi sabahı eşleri ve evlatlarıyla ailecek hafta sonu keyfi yapmak yerine medya çalışanlarının gününü kutlama amacıyla özveri gösterdiler.
Bu kadar ince bir davranışa daha ince bir unsur daha eklendi. Günün anısına kişiye özel, her şahsın ismini taşıyan bir ajanda hediye edildi. Sağ olsunlar hediye verme nezaketine riayet edilerek hazırlanmış ince bir düşünceydi. Söz konusu ajanda hem çok pahalı bir hediye değil hem de verilen her kişinin ismine özel hazırlanmıştı. Demek ki gönülden yapılan her iş iyi sonuç veriyor.
Nasıl memnuniyetsizliklerimizi, beğenmediklerimizi, olumsuz eleştirilerimizi sıralamayı biliyorsak, takdiri hak edenin hakkını da teslim etmek gerek. Burada beni ve pek çok arkadaşımı memnun kılan ince fikir, davranış ve sunumdaki zarifliktir. Sözün özü AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın Bülent Eser’in şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine kalben teşekkür etmeyi borç biliyorum. Allah razı olsun.
Cumartesi günü yaşadığımız zarif davranış; her lafı sayıp sayıp sonra hiçbir şey olmamış gibi 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayıp ellere birer renkli ot tutuşturduktan sonra objektiflere dişlerini gösterenlere, yüzümüze yalakalık edip arkamızdan yedi sülalemizin kulaklarını çınlatanlara samimi nezaket, saygı ve iyi niyette örnek olur inşallah.
Muhteremler daha önce halkın hizmetinde değil miydiniz?
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Hasan ARSLAN imzasını taşıyan “Kamu Hastanelerinin Çehresi Değişiyor.” “Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Dönemi Başladı.” başlıklı bir açıklama geldi.
Gazetemizde yer bulan bu açıklama; “Kurumumuzda teşhis, tedavi ve konaklama anlamında profesyonel hizmet sunmak adına kalite standartları her geçen gün yenileniyor. Halkımıza yakışır bir kurum olma yolunda mesai kavramı olmadan tüm personelimizle çalışıyoruz. Bizler hizmetkârız, her şey halkımız için.” ifadeleri ile son buldu. Bu açıklamanın sonuna takıldım. Hizmetkarlığın, her şeyin halk için olduğunu belirtmeye neden ihtiyaç duyulduğunu anlamlandıramıyorum. Şimdi halkın hizmetinde iseniz daha öncesinde değil miydiniz? İnsan tıp doktoru, hekim, kamuda sağlık yöneticisi denildiğinde pozitif bilimin ışığında aydın ve sarf edilen sözün nereye gittiğini bilen kişilere yakışır beyanatlar bekliyor. Yani demogojiden uzak, verilen hizmet ve gösterilen özveriyi bu hizmeti alan kişilerin dile getirmesinin daha akılcı bir yaklaşım olacağını dostane hatırlatma lüzumunu görüyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti