Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ VE JANDARMA KOMUTANIMIZ

Eğer bir ilde asayiş temin edilememişse hiçbir şey düzenli yürümez. Adalet, güvenlik, asayiş bütün bunlar olmazsa huzur, güven, birlik, dirlik, başarı olmaz. O yüzden güvenlikle ilgili yetkililerin icraatları önemlidir.
İlimiz, güzel ülkemizin en kavşak noktasında, yedi komşu ile doğrudan karayolu açılımı olan tek ilidir. Termal turizm, şekerleme, gıda, tuğla ve mermer gibi lokomotif sektörleri vardır. Ticaret canlıdır.
Bu olumlu şartların yanında asayiş bakımından belki kötü durumda olmadığımızı düşünenler olsa da, önceki yazılarımda bahsettiğim gibi insanımızın gelenekten gelen alışkanlıklarının da etkisi ile henüz istenilen düzeye gelemedik. Çünkü sakin bir şehir değiliz. Nüfus cüzdanı ve kitap yerine bıçak taşıma, sabır ve sükunet yerine tartışma ve kavga heveslileri az değildir.
Ancak, son zamanlarda bu konuda çok şanslıyız. Çünkü asayişimiz emin ellerde. Görev aşkıyla yanıp tutuşan, vaktini odasında oturarak geçirmek yerine vatandaşla kaynaşmaya, devletin babalığını ve sıcaklığını göstermeye ve devlet millet menfaatini önceliklerine koymuş olan iki yiğit müdürümüz var; Emniyet müdürümüz, Sayın Gürsel YILDIZ ve Jandarma komutanımız, Albay Hamza ÇÖMEZ.
Bu iki vatansever kahraman omuz omuza verdiler, güvenliğimiz için ilçe ilçe vatandaşları, esnafı ve kurumları ziyaret ediyorlar. Alışılmışın dışında bir üslupla ve devletçilik anlayışı ve idealist bir ruhla, koordine ile göreve başladıkları günden bu yana tecrübeyle liyakat ve adaletli çalışmalarla dikkat çekmektedirler.
Samimi, içten ve güven veren tavırları ile sıcaklıklarını şehre yansıtıyorlar. Normal vatandaşın güvenle sığındığı kapı, topluma zararlı ve suç işleme eğilimi yükseklerin korkulu rüyası olmaktadırlar. Onlar sayesinde huzurda ve güvendeyiz.
Değerli okuyucum, hep söyleriz; Bir makamın şerefi içindekinden ötürüdür. İnsan, bulunduğu makamdan kendine şeref payı çıkarmak yerine o makama şeref katmalıdır.
Mahkemenin kadıya mülk olmadığını bilen ve böyle mesuliyetli görevden yüzakı ile çıkmak için gayret sarfeden iki güvenlik müdürümüzü ve onlara destek veren savcılarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum.
Çalışkan, dürüst, adaletli ve görevin hakkını veren yöneticilerimizin çoğalmasını temenni ediyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti