Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali İhsan Küçükkurt

30.000. Sayı….. – Kocatepe Gazetesi

Ali İhsan Küçükkurt 16 Mayıs 2014 Cuma 03:00:00
  KOCATEPE Gazetesi’nin 15000. sayısı bugün çıktı.
27 Ağustos 1965. Afyonkarahisar’ın düşman işgalinden kurtuluş bayramı her yıl olduğu gibi gurur ve sevinçle kutlanıyor.
Diğer taraftan, 3 gün sonra; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yayın hayatına başlayacak Kocatepe Gazetesi’nin, tertip ve baskı hazırlıklarını, rahmetli ağabeylerim İbrahim ve Şükrü Küçükkurt idaresindeki yazar, muhabir ve teknik kadro, son derece zor şartlara ve imkansızlıklara rağmen, heyecan ve telaşla sürdürüyor.
30 Ağustos 1965. Zafer Bayramı bütün Türkiye’de coşkuyla kutlanırken, Afyonkarahisar’da Kocatepe Gazetesi; günlük, tarafsız siyasi Gazete olarak, kendi matbaasında yayın hayatına başlıyor.
Günlerce, aylarca ve yıllarca zaman mefhumu gözetmeden, bütün engelleri aşarak ve gece gündüz çalışarak, Afyonkarahisar’lıların gözü, kulağı ve dili olan Kocatepe Gazetesi’nin yayın hayatında, 1. sayısından itibaren yaşamlarının sonuna kadar emekleri bulunan; başta merhum ağabeylerim İbrahim ve Şükrü Küçükkurt olmak üzere, ebediyete göç eden matbaa personeli, yazar ve muhabirlerini rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Gazetenin ilk sayısından itibaren, dizgi ve baskı işlerinde yıllarca çok değerli emek ve katkıları olan, değerli ağabeyim Osman Küçükkurt başta olmak üzere, 1. sayısından 15000. sayısına kadar Kocatepe Gazetesi’ne dizgi ve baskı işlerinde, yazar ve muhabirlik hizmetlerinde emekleri geçenlere şükranlarımı sunuyorum.
30 AĞUSTOS 1965’de 15 Yaşında olmama rağmen, dizgi ve baskı işlerinde teknik kadroya yardımcı olarak bana da görev verildiği için, Kocatepe Gazetesi’nin ilk sayısında cüzi de olsa benim de tuzumun olmasından sonsuz gurur ve mutluluk duyuyorum.
50 yıl öncesinin şevk ve heyecanını bugün aynen yaşıyorum. O yıl henüz Dünyaya gelmemiş sevgili yeğenim Sezer Küçükkurt’un birkaç gün önceki (15000. Sayı) yazısını okuyunca çok duygulandım.
Sevgili Sezer. Seni ve Gazetenin bütün personelini 15000. sayı vesilesiyle kutluyor, Kocatepe Gazetesi’nin Küçükkurt ailesi ile 20.000., 30.000. …. sayılarla nesilden nesile Afyonkarahisar’lılara hizmete devamını Allah’tan niyaz ediyorum.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER