Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

AK Parti’nin Afyon tercihi – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 26 Nisan 2014 Cumartesi 03:00:00
  AK Parti’nin yıllardır Kızılcahamam’da yaptığı istişare toplantılarının yeni adresi olarak Afyonkarahisar belirlendi. AK Parti’nin 22. İstişare ve değerledirme toplantısı Mayıs ayı içinde Afyonkarahisar’da yapılacak. Güral, Anemon ve Budan Termal otelleri AK Partilileri ağırlayacak. Toplantı için AK Parti’nin milletvekilleri ile kurucular kurulu üyeleri ilimize gelecekler. AK Partili yöneticilerin aileleri bu toplantıya katılmayacaklar. Toplantıda Cumhurbaşkanı adayının kim olacağı konusu karara bağlanacak, AK Parti’nin bu konudaki yol haritası kamuoyuna ilan edilecek. Elbette tek gündem maddesi bu değil, ama en önemlisi bu.
Kızılcahamam’daki toplantılar sırasında basına yansıyan, bakanların sabah yürüyüşü, spor etkinlikleri, aileleriyle birlikte çarşı-pazar turları görüntüleri Afyonkarahisar kampında da olur mu bilinmez. Ama AK Parti toplantısının Afyonkarahisar’a büyük bir hareketlilik, büyük bir sükse ve bereketlilik getireceği kesin. Ülkenin söz sahibi olan tüm isimleri burada olacaklar. Dolayısıyla, belediye başkanlarından işsiz vatandaşa kadar herkes de onların peşinde… Bir şeyler kopartabilmek için.
Çarşı-pazar şimdiden AK Parti toplantısına hazırlanmaya başladı bile.
Bir süre önce bu sütunlarda “Reklamımız Başbakan’dan” demiş ve Başbakan Erdoğan’ın hemen hemen her konuşmasında “Biz Afyonkarahisar’dan yola çıkarken” sözlerini değerlendirmiştik. O gün, şöyle demiştik:
“Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemde yaptığı tüm konuşmalarda ilimizi ilgilendiren bir kaç satır oluyor hep… Başbakan; “Biz Afyonkarahisar’dan yola çıktığımızda…” ya da “Biz Afyonkarahisar’dan yola çıkarken…” diyor hemen hemen her konuşmasında. AK Parti’nin zihniyetini prensiplerini anlatırken hep “Afyonkarahisar”a atıfta bulunuyor.Bu durum Afyonkarahisar için bulunmaz bir reklam vasıtası bizce. Bugün, Afyonkarahisar’ın turizm açısından fiziki şartları o günlere oranla çok daha gelişmiş olmasına rağmen, böylesi reklam potansiyeli olan organizasyonlardan uzak kalışı düşündürücü geliyor bize. Aksayan bir yönümüz var ama, neresi? Umarız geç olmadan bu aksaklıkları keşfederiz”
Aksayan yönlerimizi tam olarak tespit edip etmediğimiz tartışılır… Ancak Başbakan Erdoğan’ın bundan sonraki hayatında da, “Biz Afyonkarahisar’da aldığımız kararlarda…” diye konuşacağı kesin. Bu durumun Afyonkarahisar’a olumlu katkı sağlayacağı da en az o kadar kesin…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti