Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Brüksel güncesi 2 – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 22 Mayıs 2014 Perşembe 03:00:00
  Brüksel güncesinin birincisinde bir teşekkür borcunu iletmeyi atladık. Gidip yerinde görmekte yarar var diyerek bu projeye katılmamı destekleyen, 15 günlük iş kaybını göz ardı ederek maddi manevi desteğini esirgemeyen Kocatepe Gazetesi sahibi Sayın Sezer Küçükkurt’a da canı yürekten teşekkür ediyorum.
Yalakalık, yağdanlık olarak algılanmasın. Açık ve net ifade etmekte yarar var. İlimizde ki gazete patronlarının duruma yönelik düşüncelerini o gazetelerde mesai yapan arkadaşlarımızdan duyduk. Proje başvurusu sırasında “On beş gün bedava maaş mı vereceğiz.” yaklaşımları ile olayı özetleyen muhabirin, çalışanın daha başvuru yapmadan çaba ve hevesini kursakta koymaları ortada bir gerçekti. Şahsı ya da birinci derece de yakınını göndermek yerine gazetesinin muhabirini tercih etmesinin takdire şayan bir örnek olduğu düşüncesindeyim.
Başvuru yapıldı, gerekli temaslarda bulunuldu. Ankara’ya vize için gidildi. Pasaport çıktı ve gün gelip çattı. 27 Nisan Pazar sabahı başkente gitmek üzere yola çıktık. Ankara havaalanından İstanbul’a oradan da Brüksel uçağına bindik. Akşam Brüksel hava limanına inerek başladı. Yorucu bir yolculuğun ardından otele yerleştikten sonra 28 Nisan Pazartesi sabahı 15 günlük program doğrultusunda ilk ziyaret gerçekleştiridi.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti