Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

HAZRETİ MUSA VE ASASI-8 – Kocatepe Gazetesi

Muharrem Günay 26 Haziran 2013 Çarşamba 03:00:00
  ZAMANIMIZIN
FİRAVUNLARI VE PROJELERİ
Yeryüzüne kendini ilah olarak ilan eden, rejimleri baskıya, zulme, haksızlığa, faize, köleliğe dayanan ve dünyada tek söz sahibi biziz diyen nice firavunlar, tâğutlar geldi. Bunların sonu hep hüsran oldu. Hepsi yok olup gittiler. Kendini ilah zanneden o firavunlarda yeryüzünde tek güç sahibi biziz diyorlar, kendilerince plan ve projeler üretiyorlardı. Bu günü ABD si, İsrail’i, Buşh’u, Obaması, Şeron’u, Merkel’i gibi.. Hepsinin ortak özelliği zalim olmaları, inananlara zulüm etmeleri idi.. Allah onları çeşitli şekillerde cezalandırdı. Onlara peygamberler gönderdi. Gönderilmiş peygamberlerin hepsi kendilerini tek güç olarak gönderilen bu sahte tanrılara karşı çıktılar ve Allah’ın dinini ikame ettiler.
Bu gün de bu firavunların yerini ÇAĞDAŞ FİRAVUNLAR VE TAĞUTLAR almıştır. Bunlar dünyanın çeşitli bölgeleri için ayrı ayrı projeler üretiyorlar ve bu projelerle Müslümanlara zulmedip onları bölüp parçalıyorlar. Bu projelerden birisi de adına “BOP” denen “Büyük Ortadoğu Projesidir ki bu proje başta Türkiye olmak üzere 24 islam ülkesini parçalama ve bölgemizdeki doğal gaz ve petrol kaynaklarını ele geçirme projesidir.
ÇÖZÜM SÜRECİ
Adına çözüm, barış denen proje de bu çağdaş firavunların ürettiği bir projedir. Hedef bölgede ABD’nin ve dsrail’in emrinde ve hizmetinde sözde bir Kürt devleti kurma projesidir. Müslümana düşen vazife bu plan ve projelere destek olmak değil peygamberlerin izinden giderek bu çağdaş firavunlara karşı çıkmaktır.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER