Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

İNGİLTERE Mİ, VATAN MI? – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 27 Haziran 2016 Pazartesi 12:49:12
 

Şehitlerimizi ardı ardına ebediyete yolcu etmeye devam ediyoruz. Kanıksanan şehit haberleri artık medyada eskisi kadar yer bulmuyor. Hepimiz İngiltere ile AB’nin yollarının ayrılmasının derdine düşmüş vaziyetteyiz ne yazık ki. Oysa Genel Kurmay Başkanlığı’nın internet sitesine hemen hemen her gün yeni şehit haberleri düşüyor. Medyaya ne kadar yansıyor, işte orası tartışılır. Genel Kurmay’ın sitesinde yer alan son duyurular şunlar:
Dün Lice’de 2 şehit:
26 Haziran 2016 Pazar günü Diyarbakır ili Lice ilçesi kırsalında devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış; derhal hastaneye sevk edilmelerine ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09.45’te şehit olmuşlardır.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Adıyaman’da 1 şehit:
24 Haziran 2016 Cuma günü Adıyaman Merkez’de Girit Köprüsü mevkiinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan silahlı saldırı sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 25 Haziran 2016 Cumartesi günü saat 09.25’te şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Şehidimiz Jandarma Ulaştırma er Mücahit Şimşek.
Mardin’de 4 şehit:
24 Haziran 2016 Cuma günü Mardin-Derik ilçesi Bayırköy Mahallesinde adli arama faaliyeti icra eden unsurlarımıza bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız saat 06.30’da şehit olmuştur.
Ayrıca Hakkâri Çukurca karayolunun emniyetini alan unsurlarımızın bulundukları bölgede, el yapımı patlayıcıların patlaması sonucu dört kahraman silah arkadaşımız saat 07.15’te şehit olmuştur.
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Şehitlerimiz J. Asb. Üçvş. Mustafa Ayna, J. Asb. Kd. Çvş Mustafa Gevrek, Uzm. J. V. Kad. Çvş. Oğuz Emre Erkoç, J. Uzm. Çvş. Ali DANİYAR, J. Uzm. Çvş. Harun KOÇAK, J. Uzm. Onb. Kerim ÖRTÜCÜ
Genel Kurmay’ın duyurduğu, son 3 günün haberleri bunlar.
Bunun yanı sıra sınır bölgesinde yer alan askeri üslerimize saldırılar sürüyor. Bir çok çatışmalar yaşanıyor. Teslim olan teröristler var. Ortaya çıkartılan büyük cephanelikler var. Bu cephaneliklerde askerimize karşı kurulan şeytanın bile aklına gelmeyecek tuzaklar bulunuyor. Yakalanan ya da öldürülen teröristler var. Savaş uçaklarımız sınır ötesi ve sınırımız içerisinde hedefleri vuruyor, vatandaş ihbarıyla büyük facialar önleniyor.
Yanlış anlamayın; bunlar ayları ifade eden bir zaman dilimi içerisinde değil, birkaç günün askeri faaliyetleri. Türk Silahlı Kuvvetleri her zaman olduğu gibi bugün de havada, karada ve denizde durmaksızın, kahramanca faaliyet içerisinde. Savaştan farksız bir ortam.
Elbette gündem bir çok maddeden oluşacak. Elbette Türkiye’nin, Türklerin diğer tüm meseleleri medyada, gündemde yer bulacak. Ama Şehitlerimiz, Mehmetçiğimiz, Ordumuz göz ardı edilmeyecek. Türk Milleti’nin gündeminin ilk sırası, evlatlarından, birlik ve beraberliğinden, istiklalinden, Hakk’ı yüceltme gayesinden başka bir şey olmamalı, olamaz. Geri kalan her şey bu ana konuların etrafındaki teferruatlar olmalı. Yoksa halimiz nice olur?

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti