Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

MÜSAİT YER DURAK !!! – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 7 Ekim 2016 Cuma 14:06:23
 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğretim Görevlisi Sayın Türker Göksel önceki akşam şoför esnafı için düzenlenen eğitimde konuştu. Sayın Göksel’in tabiri ile “şoförlerle sohbet” etti. Hocamızın inanç ve ifadesine göre dost meclisinde söz olmaz sohbet olur ne de olsa.
Hocamız dertleşmek istediğini esnaf çocuğu ve torunu bir akademisyen olarak şoför esnafının sorunlarına da vakıf olduğundan söz etti. Esnaf kadar esnafın hizmet sunduğu hizmet alıcılarından biri olarak yaşananları da dile getirdi Göksel Hoca. Önceki akşam düzenlenen programda tam bir dertleşme yaşandı.
Türker Hoca; “Bu şehirde yöneticilerden yaşayanlara kadar hepimiz el ele vererek durak kültürünü oluşturmalıyız” diyerek kanamaya devam eden bir yaraya parmak bastı.
Evet malumdur Afyon’da “Müsait yerde inme” alışkanlığı geçerliliğini halen korumaktadır. Bu müsait yerde inme arzu ve alışkanlığı trafik seyrü seferinin canına okumaktadır. Hanımlar, beyler müsait yerler duraklardır.
Sorunu çözer mi bilinmez ama benimde naçizane bir önerim var; Tüm duraklara yazılsın mı? Müsait iniş yeri diye. Sözün özü bu şehrin acilen Durak Kültürüne ve bu kültürün oturmasına ihtiyacı var.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER