Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Murat Arısoy
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

NASIL YAPMALIYIZ-2 – Kocatepe Gazetesi

Murat Arısoy 19 Eylül 2017 Salı 13:36:15
 

Afyonkarahisar Turizm ve Tanıtım Günleri vesilesiyle bir kez daha tartışılan ve çözümler üretilmeye çalışılan “Afyonkarahisar’ın tanıtımı” hususunda gelen önerileri yazmaya devam ediyoruz. Daha önce “Afyonkarahisar Tanıtım Vakfı kurulsun, biz de Ankara’daki Afyonkarahisarlılar olarak 100 kişiyle bu vakfa destek vereceğiz” diyen Hüseyin Tutkun’dan bir mesaj daha var. İşte Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başdanışmanı, Termal ve Sağlık Derneği Yüksek İstişare Kurulu Genel Sekreteri Hüseyin Tutkun’dan gelen mesaj:
“Gazeteniz Kocatepe’ye daha önce yapmış olduğum açıklamada; Afyon’un tanıtımının panayırlarla ve her ilin yaptığı gibi büyükşehirlerde yapılacak fuarlarla değil Afyon’un değerleri ile yapılacağını belirtmiştik.
Ankara’da 14 yıldır Egem Platformu tarafından yapılan Tanıtım Günleri etkinliği ilimize katkı vermediğini bile bile İstanbul’da bu yöntemin uygulanması sadece İstanbul’a giden Afyonluların gezisi olması üzmüştür.
Yine de girişim yapan herkesi kutlarız. Organizasyon için ne kadar para harcandığını bilmesek de bu tür etkinliklerin tarihte amatör etkinlikler olarak kaldığını biliyoruz.
İstanbul’da ve Ankara’da aşağı yukarı her il tanıtım günleri yapmaktadır.
Afyon’un önceliği diğer illerden daha farklı atak ve etkinlik yaparak öne çıkmasını sağlamalıyız.
Afyon Tanıtım Vakfı kurulmalı ve bu işin ciddi olduğu, aynı zamanda siyasi kaygı ve şov içermeden uzun vadeli düşünüldüğünü göstermeliyiz.
Bu konuda biz Ankara’daki Afyonlular olarak hazırız.
Vakıf için 100 isimle üye olmaya Ve sorumluluk almaya hazırız.”
KURUMSAL PROJELER
HAYATA GEÇECEK
“Biz yakında Afyon’un uluslararası alanda ve Türkiye’de tanıtılmasının yolunun; popüler sanatçılarla, panayırla veya çadırlarla olmadığını daha kurumsal projelerle olacağını göstereceğiz.
Biz bu konuda önümüzdeki günlerde Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve sivil toplum örgütlerimizle görüşeceğiz.
Afyon’un nasıl uluslararası düzeyde tanıtımı yapıldığını birlikte göstereceğiz.
Bu tanıtım Afyon’un vizyon projesi olacaktır.
Afyon’un reklama değil tanıtıma hem de kendi değerleri ile yapacağı projelerle nasıl tanıtım yapılacağını kamuoyuna ve Türkiye gündemine göstereceğiz.
Bu anlamda bizim somut getireceğimiz proje vizyon proje olacaktır.”

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER