Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

REİS HAKKI ZAYİ ETMEZ – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 7 Ekim 2017 Cumartesi 11:50:09
 

Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve devlet büyüklerimiz!
AK Parti’nin kuruluşundan bu güne kadar ülkemize, milletimize hizmet etme şerefine ulaşmış sayın büyüklerimiz!
Afyonkarahisarımıza hoş geldiniz, sefa geldiniz. Bir kez daha şerefyâb olduk…
Sanki her bayram uzak memleketlerden evimize gelen değerli akrabalarımızı bekler gibi sizleri bekledik bir yıldır. Bayram öncesi evimizi temizler gibi, tatlıları, ikramlıkları hazırlar gibi hazırlandık. Uzaktan gelen kıymetli misafirlerimizi layıkıyla ağırlayabilmek için her şeyimizi elden/gözden geçirdik. Yanlış anlaşılmasın, vazifemiz, başınıza kakıyor değiliz yapılanları.
Ama “Yoldan gelenin eline bakılır” derler bizim buralarda. Bundandır girizgâhımız…
Maruzatlarımızı dün de arz etmiştik gazetemiz sütunlarından sizlere. Bir kez de buradan aktaralım müsaadenizle:
Afyonkarahisarlılar olarak, Devlet ricali ve AK Parti Kurmay heyetini ilimizde ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirirken, şehrimizle ilgili bazı talepleri de Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ediyoruz. İşte şehrimizin talepleri:
-İKİNCİ ÜNİVERSİTE: Afyonkarahisar, ikinci üniversite ile kalkınmasını hızlandıracaktır. Bu çerçevede şehrin yol haritasına uygun Tarım, Gıda, Termal ve Turizm eksenli bir üniversite kurulması yararlı olacaktır. İkinci üniversitemizin vakıf üniversitesi olması da kabulümüzdür.
-YERLİ OTOYA TALİBİZ: Afyonkarahisar, yerli otomobil (bütünüyle fabrika ya da otomobilin parçaları) için gayretli bir vilayet. Bu konuda verilecek her emre amadeyiz. Bu gayretin boşa çıkmaması için Afyonkarahisar ve çevresinde ağır sanayiye yönelik adımların atılması için destek ve himmetlerinizi bekliyoruz.  
-MEHMETÇİĞE KUCAKLARIMIZ AÇIK: Afyonkarahisar’ın ekonomisinin gelişmesi için büyükşehirlerdeki bir askeri birliğin ilimize kaydırılması, şehirde hareketlilik meydana getirecektir. Afyonkarahisar ve ilçelerindeki hektarlarca arazi yeni askeri birliklere ev sahipliği yapmak için kucak açmış, emirlerinizi beklemekte.  
– ZAFER HAFTAMIZA DAVETLİSİNİZ: Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, kahramanlık destanlarının yazıldığı Büyük Taarruz, İstiklal Harbi ve Kocatepe zirvesi, Devlet ricalinin ilgisini bekliyor. Zafer Haftası kutlamalarına ve şehitliklerimize zat-ı devletlerinizce Zafer Haftası’nda yapılacak ziyaretle şehitlerimizin ruhu şad olacak. Büyük Taarruz’un başladığı Kocatepe’nin, Gençlik ve Spor Bakanlığı faaliyetleri çerçevesinde daha çok tanıtılması, şehirdeki yerli ve yabancı turist sayısını artıracak, şehir ekonomisine hareketlilik getirecek. Zafer Haftası’nda sizin reisliğinizde Devlet ricalini Kocatepe’ye bekliyoruz.
***
Sayın Cumhurbaşkanımız! Afyonkarahisar için hayati önem taşıyan bir kaç konu için sizlerin vereceği küçük talimatlar yeterli olacak ve şehrimizin kaderini derinden etkileyecektir. Bir çok ilki başaran AK Parti ve Sizler için hiç de zor olmayan taleplerle ilgili olarak pür dikkat sizleri dinlemekteyiz. Başta Afyonkarahisar’a yeni askeri birliklerin konuşlanması olmak üzere maruzatlarımızla ilgili müjdelerinizi bekliyoruz. “Vermek ağalığın, vurmak efeliğin şanındandır”
Her seçimde AK Parti’nin; 15 Temmuz’da da demokrasinin, Devlet’in ve Millet’in yanında yer alan Afyonkarahisarlılar bunları hak etmektedir. Siz hakkı zayi etmezsiniz…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER