Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

SORUMLUYUZ – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 26 Mart 2019 Salı 13:26:35
 

Okumadan alim, yazmadan katip olunmaz. Her düşünce ilim olmaz. Her yazının da ilmi veya edebi olması gerekmez.
Yazılarımızda değişik konulara temas etmekle beraber, özellikle milli birliğimiz, toplum huzurumuz, vatanımız, bayrağımız gibi bizi millet yapan değerlerimiz üzerinde duruyoruz.
Bilmeden, araştırmadan, aslına ermeden “ahkam kesmek” kolaydır. Lafla peynir gemisi yürümez. Çok laf iş bitirmez. Çevrenizde mutlaka köşebaşında iki saat laf eden, ama iki dakika iş yapmayanlar vardır. Bunlar hem kendilerini yorarlar, hem de dinleyeni.
Gereksiz meşguliyetler yerine, bir cümlemiz dahi meçhul bir okuyucunun yüreğinde bir duygunun filizlenmesine yol açabilir anlayışı ile yazma ihtiyacı duyuyoruz.
Çünkü bu Aziz Türk Milletine karşı görevlerimiz var. İşçi, memur, amir, siyasetçi, bürokrat herkes işini iyi yapmalıdır. Adamcılık yapmadan, sadakat değil liyakat esaslı çalışmalarla Allah’ın rızasını kazanmalıyız.       
Birbirimize saygı göstermek ve icraat yapmak zorundayız. Millete, memlekete faydalı işlerimiz olmalı. Bu hepimizin görevidir.
İhmalimizin, gafletimizin, tembelliğimizin, güvensizliğimizin getirdiği noktanın olmamız gereken yer olmadığını belirteyim.
Ülküsüz bir millet ve devlet düşünülemez. Az veya çok hepsinde bir hedef birliği vardır. Bir büyüme, gelişme amacı vardır.
Türk milleti olarak bizim de, “Ülkümüz” vardır, olmalıdır, olacaktır. Bunda ne kadar mesafe aldık veya alamadık veya alamadıklarımızın sebepleri nelerdir? Nerelerde hata yapıyoruz? Neden sekteliyoruz? İlkemiz ve Ülkümüz yolunda dik durabiliyor muyuz?
“Bu topraklar vatanım, bu bayrak benim bayrağım” diyen herkes bunları sorgulamalıdır.
Ne mutlu ki, işini iyi yapan ve dik durabilenlere.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER