Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

YAZMAK VE OKUMAK – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 9 Mayıs 2017 Salı 12:18:17
 

Ülkemizdeki okuma oranının diğer ülkelerin çok gerilerinde olduğu bilinse de, millet olarak okumak ve okuduğumuz faydalı bilgileri uygulamaktan başka çaremiz yoktur.
Hayatta yaşama amaçlarımızdan birisi de insana faydalı olmak ve hizmet etmektir. Bu amaca yönelik olarak düşündüğüm ve arzu ettiğim konuları çizgisinden hiç taviz vermeden yarım asırdan fazladır yayın yapan okumakta olduğunuz Kocatepe gazetesinde, siz değerli dostlarımla çeyrek asırdır paylaşıyorum.
Yazmak kolay iş değildir dostlar. Okumadan yazılmaz. Vakit ayırmanız gerekir. Hele de devamlı ve belli periyotta ya da günlük yazmak çok daha zordur. Çünkü bizler bu işi profesyonel yapmıyoruz. Vakit buldukça yazmaya çalışıyoruz. Bazen iş yoğunluğumuzdan ara vermek zorunda kalıyoruz. Bazen de birilerinin haz duymadığı konuları yazdığımız da doğrudur. Ama çok şükür, şu fani dünyada Manevi haz ve desteğin dışında beklentimiz de, eyvallahımız da yoktur.
Yazılarımız elbette edebi bir şaheser değildir. Sadece teknolojinin ve iletişimin her geçen gün artmasına rağmen azalmakta ve yitirmekte olduğumuz manevi değerlerimiz, saygı, sevgi ve hoşgörü eksikliğinin giderilmesi gerektiği konusunda bir kardeşinizin samimi haykırışıdır.
“Kağıda dokunan kalem, kibritten daha çok yangın çıkarır.” sözüne uygun olarak bir cümle veya bir satır ile muhterem okurlarımın olumlu düşüncelerine katkı sağlayabilmek beni bahtiyar etmektedir.
Öneri, eleştiri ve destekleriniz bizi mutlu edecek, güç katacaktır.
Kıymetini bilemediğimiz ve heba ettiğimiz en yüksek değer olan İNSAN faktörü üzerinde, daha da verimli çalışmaların yapılacağını ümit ve temenni ettiğim güzel TÜRKİYE’ mizi size, sizi de ALLAH’a emanet ediyorum.
Saygılarımla.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti