Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

ATSO’DA YENİ DÖNEM

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası camiası son yılların en çekişmeli seçim dönemini şükür ki, kazasız, belasız tamamladı. Memlekete hayırlı, uğurlu olsun.
Yakın geçmişte 1 oy farkla Hüsnü Serteser, ATSO Başkanlığı koltuğunu Melih Yurter’den devralmıştı. Aynı dönemde ATSO Meclis Başkanlığı koltuğu kura ile el değiştirmiş, Mustafa Hancıoğlu kura ile ATSO Meclis Bakanı olmuştu. O dönemde de çekişmeli bir ATSO yarışı yaşanmıştı ama, bu dönemki kadar çetin bir mücadele olmamıştı.
Dünkü seçimlerde de Önder Artuk’u 1 oy farkla 43’e 42 oyla geçen Hüsnü Serteser ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ATSO Meclis Başkanı’nı da 1 oyluk fark belirledi. Kırmızı listeden Ali Çiloğlu Meclis Başkan adayı gösterilmişti. Çiloğlu’nu 1 oy farkla geçen mavi listenin Başkan adayı Mustafa Ali Çelikten ATSO’nun yeni Meclis Başkanı oldu.
***
Aylardır devam eden mücadele dün neticeye ulaştı. Ama öyle görülüyor ki, bu mücadele bitmiş değil. ATSO Meclisi’nde güçlü bir muhalefet bloğu, eskiye nazaran güç kaybetmiş bir yönetim bloğu ile birlikte çalışacak. Yeni Meclis’in, yönetim kadrolarının ve önümüzdeki 4 yıllık dönemde yapacakları çalışmaların ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.
***
Tüm illerde olmasa da bir çok ilde Ticaret ve Sanayi Odaları’nın Meclis toplantıları basına açık olarak yapılıyor. Toplantıların basına açık mı, kapalı mı yapılacağıyla ilgili kararı yine Meclis üyeleri veriyor. Bazı illerde toplantıların belli kısımları basın huzurunda gerçekleştiriliyor.
Yeni dönemde ATSO Meclis toplantıları basına açık olarak yapılırsa, İl Genel Meclisi’ni, Belediye Meclisi’ni, İl Koordinasyon Kurullarını ve diğer tüm toplantıları layıkıyla takip edip, kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getiren Afyonkarahisar basını ATSO Meclis toplantılarını da layıkıyla takip edecek, Meclis gündemini şehrin gündemine taşıyacaktır.
Bu vesile ile bu talebimizi de gündeme getirmiş olalım.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti