Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Kocatepe Gazetesi

Ekşimiş kokuşmuş sözlük ekşi sözlük

Kocatepe Gazetesi 5 Ekim 2013 Cumartesi 03:00:00
  Merhaba değerli okurlarım.
Bugün sizlere gezi zekalı vatandaşın inanca saldırarak yaptığı ego tatmininin farklı bir tezahürünü işleyeceğiz.
Bilgisayar dünyası sosyal paylaşım platformları tamda hayatımın merkezinde, bu yüzden online dünyada bilgilere kolayca ulaşıyor haberleri de takip ediyorum, bazen forumlarda karşılaştığım yorumları hayretle karşılıyor, bazen de vatandaşlarımızın nasıl bu kadar fütursuz olabildiğine hayret ediyor, bazen bimer yada BTK ya bildirmek zorunda kalıyorum.
Geçtiğimiz gün haberlerde de okumuşsunuzdur, ekşi sözlük site editörü Hz Muhammed konulu bir başlık açıyor altına efendimize hakarete varan yorumlar yapılıyor. Site yönetciside yorumlara izin vererek yayınlıyor, yazık ayıp.
Ekşi sözlük online dünyada söz sahibi olmak ve değer görmek istiyorsa wikipedinin tırnağı kadar olmaya çalışsa yetecek. Wikipedi ortaklı bir site ve sadece bağışlarla varlığını sürdüren hiçbir inanca saldırmayan ve taraf tutmayan bir yayın politikası izliyor. Geniş bir uluslar arası sözlük ve ansiklopedi özelliği taşıyor. Sloganı ve ismi de özgür ansiklopedi, gerçekten de özgür ansiklopedi ekşi sözlük gibi çapulcu zihniyetin yayın politikasına esir olmamış, değerini insanlara saygısından inançlara saygısından dolayı kazanıyor.
İnternet dünyası artık git gide genişleyen büyüyen ve katılımcı sayısı artan bir dünya, nasıl ki gerçek hayatta emek vererek çalışarak iyi bir yerlere geliyorsanız internet dünyasıda tamamen gerçek hayat gibi. Sen hem büyük çoğunluğu müslüman olan topraklarda yetiş yayınlarını bu topraklarda yap hem de o coğrafyanın insanlarının inançlarına saldır yazık…
Belki sitenin trafiğini artırıp Google üzerinden değer kazanmaya çalışıyorsun fakat değersiz saygısız davranışlar sergiliyorsun ekşi sözlük ve bize seni yöneten zihniyetin insani değerlere ne derece saygısız olduğunu bizlere bir kere daha gösteriyorsun.
Gerçek hayatta olduğu gibi internet dünyasında da ecdadımıza, inançlarımıza, islam büyüklerimize ve peygamberlerimize sahip çıkmaya devam edeceğim.
Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle… saygılar…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER