Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Müftüye sıcak karşılama – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 18 Ağustos 2013 Pazar 03:00:00
  Erzincan Müftülük görevinden Afyonkarahisar Müftülük görevine atanan Burhan İşliyen 16 Ağustos Cuma günü öğleden sonra görevine başladı. Sayın Müftü’nün yeni görevinin şahsına, ailesine, teşkilatına ve Afyon halkına hayırlı olmasını diliyoruz.
Sayın İl Müftüsüne bugüne kadar alışık olmadığımız ölçüde sıcak bir karşılama programı düzenlenmesi dikkat çekici oldu. Çok sayıda müftü geldi geçti. Ama bu kadar sıcak ve özenli bir karşılamaya kendi adıma ilk kez şahit oldum. Bundan sonraki süreçte de sırası gelen görev süresi dolan yerini bir başkasına devir edecek.
Sıcak ve dikkat çekici karşılamanın karşısında değiliz. Ama Sayın İşliyen’in göreve başlamak üzere şehre ve dairesine giriş yaptığında ilk kez şahit olduğumuz yaklaşımı dile getiriyoruz. Bundan sonra Müftülük nezdinde böyle bir gelenek olur mu bilinmez. Ama toplantı salonunda düzenlenen devir teslim töreni aslında şık bir yaklaşımdı diye de düşünüyoruz.
Yaklaşık 8 ay gibi bir süre vekâletle sürdürülen müftülük görevine sağlıklı koordinasyonun sağlanması açısından yapılan asil atama sevindiricidir. Yiğidi öldür hakkını ver diyen ataların hatırlatması ile bu sürede din hizmetlerinde gözle görülür, hissedilir bir sıkıntı olmaması nedeniyle başta Müftü Yardımcısı İsmail Yıldırım olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etmek gereklidir.
Yakın geçmişte emeklilik zamanı gelen İl Müftülerimizin yaş haddi ya da sağlık sorunları nedeniyle aylarca vekâletle idare edilen Müftülük görevine yapılan atamanın tekraren hayırlara vesile olmasını umut ediyoruz.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti