Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burcu Aydın

Sayın Başkanım yokluğunuz hissedildi – Kocatepe Gazetesi

Burcu Aydın 5 Aralık 2012 Çarşamba 02:00:00
  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yurt dışı gezisine katıldığı için Aralık ayı toplantısına başkanlık edemedi.
Çoban’ın yerine, meclis üyelerinden Sayın Mustafa Albay başkan vekilliği görevini üstlendi.
Meclis bir dahaki toplantısını Ocak ayında yapacak.
Toplantı gerçekleştirildi, ama AK Partili iki meclis üyesi Hüseyin Şehitoğlu ve Orhan Atam arasında aniden tırmanan gerginlik şaşırtıcı oldu.
Farklılıklara ve fikir ayrılıklarına tahammülsüzlük zaman zaman her yerde yaşanabiliyor.
Ama aynı partiden, aynı davadan gelen iki üyenin Belediye Başkanı’nın olmadığı bir toplantıda gerginlik yaşaması düşündürücüdür.
Her fırsatta birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği mecliste basit bir fikir ayrılığının haddinden fazla büyümesidir düşündürücü olan.
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, uzun yıllardan beri yerel aktif politikada bulunur. Sayın Çoban, pratik zekası, toparlayıcı tutumu ile dikkat çeker. Kendisi teşkilatçılıktan gelen, çekirdekten yetişen bir isimdir. Bu özellikleri ile siyasi kariyerinde kaydettiği ilerlemenin hakkını vermektedir.
Sayın Başkanım, son meclis toplantısında yokluğunuz hissedildi.
Şayet toplantıya başkanlık etseydiniz, bu gerilimin tırmanmasına işin başında müsaade etmeyeceğinizi düşünüyorum. Tansiyonu dengede tutma, konuları lüzumsuz yere uzatmama yani idareyi maslahatın hakkını veren bir idareci olarak gerçekten yokluğunuz hissedildi. Sizden istirhamımız mümkün mertebe toplantılara başkanlık etmenizdir.
Sayın Başkanım, “Durmak yok yola devam.” sloganı çerçevesinde aynı parti çatısı altında bir araya gelen isimlerin düşündürücü olan bu yaklaşımına eski ve köklü bir teşkilatçı olarak el atacağınız kanaatindeyiz. Siyasette seviyenin korunması kadar siyasetçilerin liyakat sahibi, ve öfkelerine hakim olan kişiler olmaları zorunludur. Yerel siyasette bu ihtiyaç hemen her dönemde eksik kalıyor.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti