Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

Soykırım iftiracıları önce kendine bakmalı

Türkoğlu! oyunu, hileyi, kahpeliği görüyorsun. Direnmen, bilenmen, güçlenmen ve kenetlenmen gerekiyor. Türklük şuur ve vakarı ile İslâm iman ve ahlâkı içinde yeniden dirilmen şarttır…
Seyyid Ahmet Arvasi
Hızla değişen ülke gündemimizi büyük bir dikkat ve önemle izliyoruz. İçeride olan hırsızlara kapının kilit tutmayacağının farkındayız. Havada artık rüzgar da var ve tüm fırıldaklar dönmeye devam ediyor. İsim isim anılmaya değmez bu satılmışlar tüm rollerini eksiksiz icra etmeye devam ediyor. TBMM’ye “Ermeni Soykırımı tanınsın” teklifi veren Garo Paylan diğerleri ve sonrasında bu paylaşımda bulunan Ali BABACAN
Geçmişte yaşanan acıların faili biz değiliz.
Hepimiz, karşılıklı anlayış çerçevesinde birbirinin yarasını sarmaya çalışan Anadolu insanları olmalıyız.
Bu vesileyle, Ermeni halkının bugün derinden hissettiği acıyı anlıyor, 1915’te hayatını kaybeden Osmanlı Ermenilerini anıyorum.
Yine aynı BABACAN,
Tarih: 11 Nisan 2014
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ‘Ermeni soykırımı’ tasarısına tepki göstermişti
Kendilerine ya da mevcut yönetim veya teşkilatlarına sormak lazım O günden bu güne ne değişti…?
1915 olayları hakkında milletimize ve tarihimize yönelik bir iftirayı Türkiye Büyük Millet Meclisinde kanun teklifi diye sunmak gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir.
Bu kabul edilemez girişim her gayrimeşru fırsatı ülkemize besledikleri husumet için kullanmaya çalışanların birliğimize, beraberliğimize saldırısından başka bir şey değildir. Bu saldırının Gazi Meclis çatısı altında yapılması ise karşımızdaki vahametin ciddiyetini göstermektedir. Türk devleti ve milleti bu ahlaksızlığın karşısında duracak, bu hadsizliğe gereken cevabı verecektir.
Bizim tarihimizde kara bir leke yoktur. Hakikat için yaptığımız onca çağrıyı yalan ve iftiralarının ortaya çıkmasından korktukları için cevapsız bırakanların 1915 olaylarını türlü çarpıtmalarla istismar etmesine izin verilmeyecektir!
Bizim Aklımızdaki Talat Paşa’nın bilgeliği, bağrımızda yanan Enver Paşa’nın cesareti, yüreğimizi titreten Cemal Paşa’nın ateşidir. Bu amaçla ASALA başta olmak üzere Ermeni terör örgütlerinin şehit ettiği diplomatlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum.

 

SİZLERDEN GELENLER

Geçtiğimiz hafta sizlerden gelen köşemizde Paşa camii içerinde bayanlar bölümünde ayrılan bölümün yetersizliği ile ilgili göndermiş olduğunuz mesajı hiç bir satırına dokunmadan olduğu gibi aktarmıştık.
Köşemizde yayınladıktan sonra konuyla ilgilenen sorunun giderilmesi için gereken ilgi ve hassasiyeti gösteren başta Sn. Müftü olmak üzere cami dernek yetkilileri ve görevlilerine teşekkürü borç biliriz. İl Müftülüğümüzce tarafımıza verilen bilgide; konunun cami görevlilerine iletilerek tarihi dokuya uygun bir şekilde ahşap paravanlarla ihtiyaca cevap verecek şekilde hanımlar için yer açıldığı, gerekli olması durumunda mevcut alanın genişletilebilir durumda hazır olduğu ifade edilmiştir. Sözümüzü kulağına muhatap edip sorunun çözümü için gerekli değeri veren Sn. Müftümüze ve mezkur cami görevlilerine bir kez daha teşekkür eder bu davranışın diğer kurumlara örnek olmasını temenni ederim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti