Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

“Bizden duymadıkça inanmayın”

Dün bu köşede “İYİ Parti ne yapıyor” diye sormuştuk.
İYİ Parti’nin Belediye Başkan adayları ile ilgili gündeme gelen konuları dile getirmiş ve şöyle demiştik:
“Kendi itibarlarından yediklerinin farkında değiller mi acaba?
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu önce Afyon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’e gitti adaylık için. Serteser’in “red” cevabı ile İYİ Parti epey yıpranmıştı aslında.
Sonrasında MHP’li eski Milletvekili Mehmet Telek’e iyiden iyiye asıldıkları gündeme geldi. Telek de İYİ Parti’den adaylığı reddetti. Şimdi eski bir belediye başkanın ismi gündemde. O da kendini nimetten sayınca “İYİ Parti’nin kapısını çaldığı hiçbir kişi adaylığı kabul etmiyor” imajı oluşmaya başladı.
Bazı yorumlara göre İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da zaten bu imajın yerleşmesini istiyor. İstiyor ki, “Kimlere kimlere gittim, kabul etmediler. O zaman ben varım” demesine imkan doğsun.
Bunun böyle olup olmadığını zaman gösterecek.”
***
Evet dünkü yazımızda bu görüşleri dile getirmiştik.
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun dün telefonla arayarak, “Siz basın mensuplarımızdan özellikle rica ediyorum, bizden duymadığınız hiçbir bilgiyi inanmayın” dedi.
“Sayın Vekilim sizden duymadık ama bu bilgiler gündeme yansıdı” deyince sözlerini şöyle sürdürdü İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun:
“Evet, yansımış olabilir ama her sohbette konuşulanı, partide hiçbir görevi olmayan kişilerin ortaya attığı isimleri birebir takip edemiyoruz ki. Kahve köşelerinde konuşulan da var, partide görevi olmayan birkaç kişinin arasında konuşulan da var. Bunlar elbette olacak. Lakin, İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki en yetkili iki ismi Milletvekili olarak ben ve İl Başkanımız Muhammet Beydir. Adaylık noktasında bizlerden duymadığınız hiçbir bilgiye itibar etmemenizi istirham ediyoruz.”
“Peki sayın vekilim, İl Başkanımızın teklif götürdüğü söylenen isimler de var” dediğimizde sözlerini şöyle sürdürdü Milletvekili Olgun;
“İl Başkanımız elbette ki aday değerlendirmelerinde bulunuyor. Ama parti adına kimseye resmi bir teklif götürülmüşlüğü yok. İkili sohbetlerde bazı konular elbette konuşuluyor. Sohbet sırasında bu konular konuşulacak ki sonuca varılsın. Ama yapılan sohbetlerin haricinde resmi bir talep, parti adına yapılmış resmi bir görüşme yok. Afyonkarahisar halkımız emin olsun ki ilimizin her yanında birbirinden iddialı isimlerle yerel seçimlerde yerimizi alacağız”
***
İşte böyle, siyasi dedikodular bazen maksadını aşabiliyor. Haliyle siyaseten risk altında olan, yükün altında eliyle değil bedeniyle duranlar da bu durumdan rahatsız oluyorlar haliyle. Ne diyelim, siyasetin cilvesi işte… Bugün İYİ Prati İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun basın açıklamasında önemli konulara değineceği belirtiliyor. Belki de “adaylık dedikoduları”na da değinir. Bekleyelim, görelim…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti