Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

Kapkara haftasonu – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 27 Ekim 2014 Pazartesi 02:00:00
  Peşi sıra gelen acı haberler, hafta sonunu kapkara kıldı.
Önce Çay-Karamık’taki acı trafik kazası ve 8 gencecik fidanın kaybı.
Ardından Hakkari’de, cadde ortasında, Mehmetçiklerimizin hunharca katledilişi, şehit edilişi…
Henüz trafik canavarına kurban verdiğimiz 13 berber hemşehrimizin acısı yüreklerde taze iken, benzer bir kazayla yine yüreklere ateş düştü. Çay-Karamık’ta kaybettiğimiz gençlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyoruz.
Peki ya Hakkari? Yüksekova’nın en merkezi yeri olan Cengiz Topel Caddesi’nde 3 askerimiz kahpece, şerefsizce şehit edildi. Şehitlerimizin kaldırım üzerindeki, kan gölü içindeki fotoğrafları yüreklerimizi parçaladı, öfkemizi kabarttı.
Terör örgütü PKK’nın gündüz vakti sivil giyimli olarak kent merkezinde dolaşan 3 uzman çavuşu başlarından vuruldukları ortaya çıktı. Olayın ayrıntıları şöyle sıralandı:
Teröristler sivil giyimli olan uzman çavuşları evlerinden itibaren takibe aldılar. Aynı zamanda arkadaş olan 3 uzman çavuşu kent merkezine kadar takip eden teröristler, Cengiz Topel Caddesi’nde harekete geçtiler. Arkadan yaklaşan teröristler uzman çavuşların doğrudan başlarına hedef alarak ateş açtılar. Hakkari’de 3 uzman çavuşun hain bir saldırı sonucunda şehit edilmesi, dün Kars’ta yaşanan olayla alakalı olduğu yorumları yapıldı. Kars’ın Kağızman ilçesindeki hidroelektrik santraline saldıran 4 PKK’lıya güvenlik güçleri tarafından olay yerinde müdahalede bulunulmuş çıkan çatışmada 3 PKK’lı ölü olarak ele geçirilmişti.
Yine bekledik… Her şehit cenazesinin ardından gelmesine alıştığımız, “Bunlar Süreç’e sıkılan kurşunlar. Bunlar provakasyon” açıklamalarını beklemeye başladık.
İlk kim verecek bu beyanatı diye merak ediyorduk.
Ve yanılmadık. Ardı ardına geldi; “provokasyon, sürece sabotaj, kanları yerde kalmayacak” açıklamaları…
Tedbir kalktı, eşkıya azdı.
Akan kanlar yerde kaldı…

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER