Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Günay

MHP’YE KARŞI HAÇLI SEFERLERİ – Kocatepe Gazetesi

Muharrem Günay 28 Mayıs 2011 Cumartesi 03:00:00
  Türklüğün ve İslamiyet’in ezeli ve ebedi düşmanları, ülkemizin doğusunda bir Ermenistan, güneydoğusunda bir Kürdistan kurma hayali peşinde olanlar; Yüce dinimiz İslamiyeti “Siz Türkler Müslüman olmasaydınız, biz İslamiyeti Arap yarımadasına hapsederdik, siz Müslüman oldunuz ve İslami bir dünya dini haline getirdiniz…” diyerek, Ehli sünnet anlayışından uzaklaşarak; Yahudi ve Hıristiyanların işine yarayacak ve onlara hizmet edecek bir dindarlar kitlesi ve din anlayışı oluşturma peşinde koşanlar; Türkiye cumhuriyetinin üniter yapısını, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütün olma anlayışını bozmak, Anayasa’dan Türk sözünü çıkarmak isteyenler; bu gün el birliği yapmışçasına MHP düşmanlığı yapıyorlar.
Amaçları MHP’yi meclis dışında bırakarak, MHP’siz bir meclis oluşturmak, MHP’nin meclis dışında kalması ile elde edilecek sayısal üstünlüğü kullanarak, Anayasamızın değişmez temel niteliklerini değiştirmek; Anayasa’dan “Türk” sözcüğünü çıkarmak ve Türkiye’yi bir bölünme ve parçalanmaya doğru hızla götürmektir.
MHP şahsında aslında Türk milletine karşı başlatılan bu çalışmalar kapsamında Ülkücülük adına ortaya çıkan bazı sapık gurup ve fırkalar, “Eski Ülkücü, Fraklı Ülkücü” gibi kavramları kullanarak, MHP’nin iyi yönetilmediğini, güya Türk-İslam Ülküsü anlayışından uzaklaştırıldığını iddia ederek MHP’yi kurtarma adına MHP’yi yok etmek istemektedirler.
TBBM’DE PKK OLSUN AMA MHP OLMASIN
Büyük Ortadoğu Projesi kapsamında İslam dünyasını paramparça etmek ve Türkiye’yi bölmek ve parçalamak peşinde olanlar bu projenin önündeki en büyük engelin MHP olduğunun bilincindedirler. Bu amaçla MHP’yi öncelikle meclis dışında bırakmak, ardından da yok etmek istemektedirler. Bu Haçlı planının içerisinde AKP’de vardır. Sayın Erdoğan açıkça “İki partili bir meclis” ve “Başkanlık Sistemi” istediğini beyan ederek, MHP’yi meclis dışında bırakma planlarına destek vererek ve bu planların bir parçası olduğunu yapmış olduğu seçim konuşmaları ile alenen göstermiştir. Hâlbuki aynı Edoğan PKK’nın siyasi temsilcilerinin bağımsız milletvekili adayı olarak TBMM’ye yeniden girecek olmalarına ses çıkarmamaktadır. Bu anlayış Türkiye Büyük Millet Meclisinde PKK olsun ama MHP olmasın demektir.

Türklüğün ezeli ve ebedi düşmanı olan bu yerli ve yabancı şer odakları “Eski Ülkücü, Farklı Ülkücü” gibi kavramları kullanarak, MHP’yi yok etme ve baraj altında bırakma faaliyetlerine her türlü ahlaktan ve hukuktan yoksun yöntem ve metotları kullanarak olanca güçleriyle devam etmektedirler. Okyanus ötesi güçlerle işbirliği içerisinde olan bu Türk ve İslam düşmanları işi Sayın Genel başkanımız Devlet BAHÇELİ’yi tehdide kadar götürmüşlerdir. Atalarımız demiştir ki: “İslamın şartı beş, altıncısı haddini bilmektir.” Haddini bilmez bu kişi ve guruplara ve bunlardan medet umanlara gereken ders 12 Haziran’da sandıkta mutlaka verilecektir.
Müslüman Şuurlu ve Uyanık Olmalıdır
MHP sadece Türk milletinin değil, Ortadoğu’da ve Asya’da sömürülen ve ezilen Türk ve Müslüman kardeşlerimizin de yegâne ümit kaynağıdır. Bu bakımdan şuurlu ve bilinçli Müslümanların Türklüğe ve İslam dünyasına yönelik Haçlı seferlerini bozmak açısından MHP’ye oy vermesi gerekmektedir. Çünkü ülkemiz hızla bir iç savaşa ve bölünmeye doğru sürüklenmekte, “Hıristiyanlarla ve Yahudilerle Amentüde ittifakımız var, Yahudiler ve Hıristiyanlarda cennete girecek” gibi dinde olmayan iddialarla Türk çocukları Hıristiyanlaştırılmak istenmektedir.
Ülkücüler olarak, Türklüğün ezeli ve ebedi düşmanlarına alet olmadan kenetlenmek, MHP ‘ye yönelik Haçlı Seferlerini bertaraf etmek mecburiyetindeyiz.
Dün Türklüğü ve İslamiyeti yok etmek isteyen Haçlılara Anadolu’yu nasıl mezar yaptıysak, bu günde MHP’yi yok etmek isteyenleri Allah’ın izniyle yok edeceğimize olan inancımız ve imanımızın tam olduğunu dost ve düşmanlarımızın çok iyi bilmesi gerekir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti