Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

DERTLERİ NE?

“Türk Ordusu kimyasal silah kullanıyor” diyesi olmuş, isminin başında “Türk” ibaresi bulunan “Türk Tabipler Birliği Başkanı”… Böylesi seviyesiz, edepsiz, gerçekten uzak ve kin dolu ifadeleri okuyunca Cihan Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Han geldi aklımıza…
Bu köşede daha önce de zikretmiştik bu bahsi… TRT’de, Tefsir Uzmanı Ahmet Tekin Bey anlatmıştı, Kanuni’nin, Şeyhülislam’ın verdiği fetva ile kaftanına Ay-Yıldızı işlemesini..
Demişti ki;
“-Türk bayrağının Hilâli Allah’ın, Yıldız’ı da Hz. Muhammed’in remzidir. Ay-Yıldız, Kelime-i Şahadettir. Lâ ilahe İllallah, Muhammedün Resûlullah’tır.”
***
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) terörle mücadele operasyonlarında kimyasal silah kullandığı” iddiasına ilişkin suç duyurusunda bulunduklarını belirterek, “Bunu yapanlar, hesabını yargı önünde verecekler.” Dedi.
Terörle mücadelenin “taarruzi ruhla” kararlılıkla devam ettiğini anlatan Akar, “Biz başta Irak ve Suriye olmak üzere tüm komşularımızın sınırlarına, egemenlik haklarına saygılıyız. Bizim tek amacımız ülkemizin ve milletimizin savunması ve güvenliği. Mehmetçik operasyonlarında, sivillere, masum insanlara, tarihi, dini, kültürel yapılara, çevreye zarar gelmemesi için diğer hiçbir ülke ordusunun göstermediği duyarlılığa sahip. Hem planlama hem icra safhasında bu duyarlılığı gösteriyoruz.” diye konuştu.
***
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, şanlı Mehmetçik’e hadsiz iftiralarla saldırıp, ağa-babalarına yaranma çabasında olanlar aslında demek istiyorlar ki:
Bizim derdimiz işte bu Ay-Yıldız’la..
Ey Kelime-i Tevhidin remzi Ay-Yıldız! Tarih huzurunda nicelerini aştığın gibi bütün bunları da aşacaksın biliyoruz. Senin kudretin, uğruna tadılan nice şehadetin eseri.
Birileri ne kadar tepinirse tepinsin. Birileri ne kadar çamur atmaya çalışırsa çalışsın, o çamur sana yapışmaz.
Türk milletinin Bayrağı Kelime-i Şahadetin..
Ordusu, Peygamber Ocağının..
Mehmetçiği, Hz. Muhammed’in remzidir.
Ve… Bayrakla, Ordu ile, Mehmetçik ile derdi olanların derdi aslında: Onların temsil edip muhafaza ettiği değerlerledir.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti