Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Galip Leblebicioğlu

BİR UYANIŞ VAR

Gazetelerde geziniyorum, sesi soluğu çıkmayan CHP harekete geçtiği gibi. Bu güne kadar ince işlerle şöyle mi böyle mi diye uğraşan parti, Türkiye çapında Genel Merkezin talimatıyla Çarşamba günü toplantı yaptı, bildiriler sundu.
İnce taraftarlarının, Mısri mahallesinde yeni konutlaşma konusunda, eski konut sahiplerini koruyan bir konuşma sonrasında, o kadar elinde malzeme varken, bir harekette bulunamıyordu. Bir gazetede Musa Kelle ismi gördüm. Kelle eski particiydi öne çıksa, Milletvekili adayı olabilirdi.
AK Parti yönetimi vekiller harekete mi geçti bana mı öyle geldi. Bilemiyorum. Kızılay’ın üretim artırması, Cam Şişe üretimine geçilmesi gibi konuları ortaya koydu. Oysa cam şişe yıllar öncesinin Dernek yönetiminin ortaya koyduğu bir çalışma idi. Demek adım atılacak.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı, Afyon’a gelmiş. Beş adet ana trafo merkezi yapılacağı müjdesini vermiş. Gerçekten ihtiyaç var. Ele alınmazsa ve Isparta gibi karda kışta rezil oluruz.
Eskiden evlerde bacalar, sobalar vardı. Meşe odunu yakılırdı. İhtiyaç karışlanır. Bugün mümkün değil. Dün evimizde ziyarete gelen bir yakınım eviniz pek soğuk dedi. Meğer su kuyularına giden elektriğin bağlı olduğu direkler yıkılmış.
Neyse ki: Yüksek Jeoloji Mühendisi AFJET Müdürümüz konuya el atmış. Isınmayan şehir ısınır hale gelecekmiş, sevinmedik desek yalan olur.
Elektrik sobası alacaksın. Elektriğin zamları malûm. Gaz sobası alsan bir gaz tüpü zam olmadıysa 275 Lira, al birini vur birine,. Neyse ki Perşembe günü gazeteleri uyanışı anlatıda sevindik. Dileklerimize SICAK GÜNLERİ de ekleyelim.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER