Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

Bir yanda ağıtlar, bir yanda şarkılar

Sezer Küçükkurt 28 Temmuz 2015 Salı 17:32:28
  Türkiye yine zor bir dönemden geçiyor. İŞİD belası, PKK belası bir olmuş askerimize, polisimize, kentlerimize saldırıyor. Hemen hemen her gün şehit haberi alıyor, patlama haberleri ile sarsılıyoruz.
Türk Silahlı Kuvvetleri ve polis teşkilatında da izinler iptal ediliyor. TBMM terörü konuşmak üzere olağanüstü toplanıyor.
Sınır ötesi operasyon ve terör inlerini bombalama haberleri ekranları kaplıyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Her gün gelen saldırı ve şehit haberleri milli öfke ve infiali alabildiğine tırmandırmıştır. Artık dayanacak, sabredecek, sineye çekecek hal ve takat kalmamıştır. Gün Kandil’e şanlı Türk bayrağını dikmenin, teröristlerin kökünü kazımanın günüdür. Milliyetçi Hareket’in hiçbir mensubu sonu belirsiz, provokasyona açık ve milli duyguların sömürülmesine müsait ortamlarda bulunmayacaktır” diye açıklamalarda bulunuyor.
Peki Afyonkarahisar’da ne oluyor?
Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde ise MHP’li Belediye Başkanı sahnede Muazzez Ersoy ile birlikte şarkılar, türküler söylüyor.
Geri kalan MHP’liler de buna alkış tutuyor.
Memleketine doğru dürüst hizmet götüremeyen, dar bütçeli, borç batağındaki belediyelerin, milyarlarca lira harcayarak festivaller düzenlemesini, paralarını çar-çur etmelerini zaten garabet olarak görmekteyiz. Üstüne üstlük böylesi günlerde milli hassasiyetten bahseden belediye başkanlarının bu tür “tüy dikmelerini” de görünce “ne diyeceğimizi şaşırıyoruz doğrusu…
Allah kimsenin basiretini bağlamasın; özüyle, sözü bir olmayanların şerrinden muhafaza eylesin…

Savuruyoruz

Fatih Mahallesi’nde bulunan Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç İlkokulu’nun fiziki yapısındaki bakımsızlığı gazetemizde aylar önce dile getirmiştik. Haberimizde 2013-2014 eğitim sezonunda hizmete açılan ve açılışının üzerinden 1 yıl kadar bir süre daha yeni geçmişken okulun dış cephesinin dökülmesine vatandaşların bir anlam veremediklerinden bahsetmiştik.
Şimdi okulun dış cephesi yenileniyor. Daha bir yıl bile geçmeden dökülen okul için yeniden masraf ediliyor. Bu masrafı daha önce mantolama işini üstlenen firma yapıyorsa da yazık günah, yok eğer masrafı devlet üstleniyorsa da yazık, günah…
Maalesef kamu binalarındaki “har bulup, harman savurma” mantığından bir türlü vazgeçemiyoruz. Yazık…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER