Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

FİTNELER (2)

Din adamı kılığındaki ajanların milletimize yönelik geçmişteki fitneliklerini geçen hafta yazmıştık. Olumlu tepkiler geldi.
Fitne ateşten daha tehlikelidir. Cehalet ortamında doğar, beslenir ve büyür. “Yarım hekim insanı candan, yarım hoca dinden eder “ deriz ya, bu yarım hocalar da İslam’ı Dünyaya yaymış olan Aziz Türk Milletini dinden ettiler. Milliyet mefhumunu inkar ederek Türk’lüğü aşağılamaya çalıştılar.
Yine bunlar, radyo gavur işi, televizyon olan evde namaz kılınmaz, biçerdöverden çıkan buğday yenmez diyerek milletin geri kalmasını istediler.
Oysa ki, matbaa, sinema, televizyon, basın gibi tebliğ vasıtalarının yanlış kullanımına değil de varlığına karşı çıkmak yobazlıktır. Ayrıca bir zamanlar bisiklete binmenin şeytan işi olduğunu söyleyenlerin ilk fırsatta her aile ferdinin 4*4 jiplere binmelerine ne demeli?
Müslümanların görevi evden camiye, camiden eve gitmek, başka bir şeye karışmamak değildir. Camiden aldıklarını hayatın diğer bölümlerine taşımaktır.
Mezar taşlarını dahi sanat harikası yapmış Aziz Türk Milleti güzel şeylere layıktır. Yeter ki üzerinde oynanan oyunları fark etsin.
Ancak; Bin yıldır bu fitneler; Siz Türksünüz, asker milletsiniz, haysiyetlisiniz, ticaret ve sanat yapmak size yakışmaz dediler.
Bize ticaret yaptırmayarak Selçuklu ve Osmanlı’nın bütün maddi kaynaklarını gayr-ı Müslimler yedi.
100-150 yıldır aklımız başımıza geldi de ticarete ve sanayiye girdik. Üretmeliyiz. Sanatı, teknoloji her şeyi üretmeliyiz. Hep satın almakla bu işin sonu iyi olmaz.
Şimdi bize düşen görev, milli, manevi değerlerimizi sanat ve teknoloji ile evlatlarımıza aktarmaktır. Milletini unutmayan gerçek dindar gençler yetiştirmeliyiz. Millet menfaatini unutmasınlar ki bari onlar oyuna gelmesinler.
Dostlarım; Dünyanın her yerinde diktatörler ve düşmanlar en çok dinden ve dindarlıktan korkarlar. Çünkü iman edenler Allah’tan başka kuvvet görmez. Dindar geçinenler ise korkaktırlar. İnançları sahtedir.
Konu geniş, satırlar sınırlı. Özet geçiyoruz. Gelecek yazıda buluşmak dileğiyle.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER