Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

ARI KOVANINA ÇOMAK SOKMUŞUZ

 

AK Parti İl Başkanı Sayın Hüseyin Ceylan Uluçay’dan haftalarca randevu alamayan hemşehrilerimizin sıkıntısını dile getirdik bu sütunlarda… Yazımız oldukça geniş yankı buldu.

Biz hemşehrilerimizin AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ulaşamaması ile ilgili sıkıntıyı dile getirirken bilmeden arı kovanına çomak sokmuşuz adeta. AK Parti içerisinde zaten oluşmuş bulunan cepheleri harekete geçirmişiz farkında olmadan.

Maksadımız bu değildi oysa ki… Biz, randevu alamayan, derdini anlatamayan hemşehrilerimizin sıkıntısını dile getirdik sadece. Bizi arayıp “Neler oluyor” diyen AK Parti’nin üst düzey isimlerine de anlattık bu durumu. Farklı bir niyetimiz olmadığını anlatabilmek adına, isimlerin kendilerinde kalması şartıyla, “Şu, şu ve şu hemşehrilerimiz falan zamandır randevu bekliyor” diye izah ettik. Yazımız yayınlandıktan sonra 6 aydır randevu bekleyenlerin bile olduğunu öğrendiğimizi aktardık.

Parti’nin üst düzey isimlerinden ve AK Parti’ye gönül vermiş bir çok isimden “Haklısınız, bu yönde sıkıntı var” cevabı aldık.

Soruyorum sizlere ey Ümmet-i Muhammet: Yanlış mı yaptık?

 

OPERASYON MU ÇEKTİK, KOMPLO MU KURDUK? HAYIR, VATANDAŞI DUYUN DEDİK

Neyse, biz doğru yaptığımızın bilincinde ve idrakindeyiz. Buraya kadar anlattıklarımız olayın bir boyutu. Bir de diğer boyutu var.

Yazımız yayınlandıktan sonra kraldan çok kralcılar sosyal medya üzerinden bize göndermelerde bulunurken, AK Parti’nin yönetici isimleri İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a sahip çıkma yarışına girdiler. AK Parti yönetimindeki falanca müteahhit, AK Parti yönetimindeki filanca işadamı, AK Parti yönetiminde olup seçimde aday olmayı planlayan filanca ziraatçi, AK Parti imkanları ile memuriyetin basamaklarını maaile hızla tırmanan memurumsu(!), beldesinden başkan adaylığı bekleyen her partinin adamı, adaylık umudunu yeni dönemde de koruyan bilmem nerenin başkanı siyasi fosil falan paylaşımlar yapmaya başladılar sosyal medyalarından…

Bunu gören diğer partililer de geri kalmamak için paylaşımlara başladılar. “Olsun varsın” dedik. Makam sahiplerine hürmet(!) olacaktır dedik. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez dedik.

Dedik ama iş burada kalmadı. Bizi “operasyon çekmek”le suçlayanlardan tutun da şeytanın aklına gelmeyecek komplo teorilerine konu edenleri duydukça “Çüüşş” demekten kendimizi alamadık.

Önceki yazımızda biraz olsun belirtmeye çalıştığımız gibi bizim derdimiz “operasyon” falan değil. Bir kez daha tekrarlayalım, arkadaşlar, şunu iyi biliniz: Biz kimseyi yemenin, devirmenin vs. derdinde değiliz. Vatandaş size ulaşmakta sıkıntı yaşıyorsa bu durum yanlıştır. Biz bu yanlışı dile getiriyoruz.

Onun haricinde olup bitenler sizin iç dengeleriniz. Sizin iç hesaplarınız…

Kim kime sahip çıkar, kim kimi yer, onlar bizim tasamız değil. Size küçük siyasi hesaplarınızda başarılar diliyoruz.

Bizim derdimiz vatandaşın siyasetçiye ulaşabilmesini sağlamak… Yanlışa işaret etmek. Hani birbirinize karşı onca ayak oyununu çevirirken, kendiniz ve yakınlarınıza ait tüm işleri görürken arada sırada vatandaşa da kulak veriverin diyoruz.

Ayrıca niyetimiz operasyon çekmek olsa idi… Meslekte 30 yıllık tecrübemiz, iyi kötü fikir üreten bir kafamız var naçizane… Operasyonun nasıl olacağını da biliriz evvelAllah. Amacımız farklı olsa, başka yollara tevessül edebilirdik. Ama değil!… Anlayın lütfen…

Siz kendi iç hesaplaşmalarınıza, siyasetten pay kapma yarışlarınıza bizi alet etmeyiniz. Biz vatandaşın iktidar partisi il başkanına ulaşabilmesini, görüşebilmesini istiyoruz sadece…

 

MİLLET NE DİYOR? KENDİ PAYLAŞIMLARINIZIN ALTINA BİR BAKIN

Hem farkında mısınız bilmem… Bizim maksadımızı saptırıp, kendi siyasi emellerinize ulaşmaya çalışırken faydadan çok zarar veriyorsunuz hepiniz de AK Parti’ye…

Bakın AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya mecralarından “sponsorlu” bir paylaşım yaptı. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a destek amacıyla paylaşım yapan partililerin ardından kurumsal olarak da İl Başkanlığı, kadın kolları, gençlik kolları falan devreye girdi.

Dün AK Parti il Başkanlığı’nın yaptığı bu paylaşımın altındaki toplam 107 yorumu okudum. 23 tanesi AK Parti’ye ve İl Başkanı Uluçay’a destek mesajı içeren mesajlardı. Destek mesajlarının sahiplerinin çoğunluğu AK Parti’de bir yerleri tutmuş olan ya da tutma ümidi bulunan kişilerdi. Belki 3-5 parti sevdalısı da vardır aralarında. Geri kalanları ise tepki mesajları içeriyordu. Randevu alamayanlardan parti üyelerine açılan davalara kadar neler var neler bu mesajlarda? İnanmayan açıp bakabilir. Belki bizim bu yazımızdan sonra kaldırılır bu paylaşım ama ekran görüntüleri de vardır bir yerlerde…

Yani diyeceğim o ki, insanları operasyon yapmakla, komplo kurmakla falan suçlamadan önce bir düşünün. Bir dinleyin… Toplum ne diyor, insanlar ne diyor?

Bir yanda şahsi ikballeri için “Padişahım çok yaşa” diyenler… Öte yanda “Kral çıplak” diyenler… Size göre hangisi daha harbi ve hasbidir?

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi: Biz bu milletin üzerinde bir güç görmedik, tanımadık…

Siz siz olun Millet’e kulak verin!… Gerisi laf-ı güzaf…

 

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. Ferda ertürkün kocası gençlik merkezi müdürü ahmet ertürk de başkan uluçaya yanındayız başkanım deyip paylaşmış. bu arkadaş memur değil mi? nasıl bu kadar pervasızca siyaset yapabiliyor bu şahıslar. neden bunları haberleştirmiyorsunuz.

Yoruma kapalıdır.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti