Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

BİTMEYEN DÜŞMANLARIMIZ

Türk Tabipler Birliği ( TTB) ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK).
Bu iki kurumun da adının başında TÜRK var. Ancak amaçları çok farklı. Birisi Türk düşmanı, birisi Türk’ün güvencesi.
Türk Tabipler Birliği’nin başında da Şebnem Korur Fincancı diye bir kadın var.
Geçen hafta yine Türkiye’yi sarsan bir açıklama yaptı. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kuzey Irak’taki operasyonlarında kimyasal gaz kullandığını belirtiyor.
Seviyesiz, edepsiz ve kin dolu ifadelerde dertlerinin ayyıldızlı bayrakla olduğu belli.
TTB daima terörün ve teröristin sözcülüğünü yapmakta; bölücü emellere çanak tutmakta, Türk düşmanlarının yuvası PKK ne zaman zor duruma düşse TTB skandal bir açıklama yapıyor.
Şanlı ordumuzun geçmişi ve dünyaya saldığı nam, düşmana bile adaletle galebe çalmayı şiar edinmesi üzerine kuruludur. Bu nedenle Türk ordusu dünya üzerindeki tüm milletlerce adaleti ve hâkimiyeti altına aldığı esirlere bile merhametli davranması ile bilinir.
Yüreği bu derece kin ve nefret dolu olan sözde sağlıkçı Türk Tabipleri Birliği Başkanı’nın insanlara şifa vermesi mümkün değildir.
İftira attığı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Mehmetçiğimizin yılmaz savunucuları Türk Milliyetçileri ve evladını vatanına kurban vermiş yüce Türk Milleti olarak şiddetle kınıyor, terörü ve nifak tohumu ekmeye çalışan ve bunu destekleyen herkesi lanetliyoruz.
Kahraman şanlı Türk ordusu, tarihi boyunca hiç kimseye hiçbir şekilde, nükleer, biyolojik veya kimyasal silah kullanmamıştır, kullanmaz da. Eğer TSK kimyasal, biyolojik silah kullanmış olsaydı şimdiye kadar terör çoktan bitmiş, saklandıkları deliklerde yok olmuşlardı.
Kahraman Türk ordumuza bu iftiraları atanlar haindir. Dünyada; kimyasal, biyolojik bir silah kullanmayacak tek bir ordu var ise o da peygamber ocağı Türk Silahlı Kuvvetleri’dir.
Değerli dostlar; Her dönem içerden ve dışardan düşmanlarımız oldu, olacaktır da. Eğer bir kişi Türk milletine her fırsatta düşmanlık yapıyorsa onun geçmişini de araştırmak lazım.
Ama ne kadar iftira atarlarsa atsınlar, vatanseverler de bitmeyecektir. Sadece bizim birlik içinde, millet idraki ile çok çalışmamız yeterli.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti