Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

HESAP ZAMANI

“Ey hırçın genç, ey güzel kız! Bırakın yası…
Yarınkiler biçecektir ektiğimizi,
Yeşermesi ektiğimiz tohumun haktır,
İşte o gün ruhlarımız şad olacaktır!
Selam şanlı mazimize! Selam yarına!
Selam zafer ordusunun silahlarına! “
-Atsız-
Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Irak’ın ve Suriye’nin kuzeyinde icra edilen Pençe Kılıç Hava Harekâtı ile terörü kaynağında kurutma kararlılığımız devam ediyor.
İstiklal terör eylemi sonrasında PKK/YPG vs terör örgütlerinin olduğu Irak ve Suriye’de daha çok hava harekatı kapsamında “cezalandırıcı” ve BM’nin 51’nci maddesine istinaden gerçekleştirilen operasyon ile birlikte burada hedef sadece terörist PKK/YPG/SDG değil ona destek veren ABD başta bir çok ülke, durumu anlayamayan ülkelerdir.
İstiklal eylemcisinin kaçacağı ülke Yunanistan gibi bakın, Türkiye, İran sınırından Doğu Akdeniz’e aynı anda çok başarılı bir operasyon yapma gücüne sahiptir. Bu mesaj Türkiye’nin iddiası, duruşu, reaksiyon gösterme biçimi gibi yönleriyle “karşılık verme” yöntemiyle mutlaka yapılmalıydı, yapıldı değilse zaaf gösteren konumunda kalırdı.
Dolayısıyla kaç terörist ele geçirildi gibi bakılmamalıdır. Türkiye’nin Suriye’de asıl planı ve mücadele biçimi kapsamlıdır, ABD ve diğer güçlere PKK/YPG dahil teröristlere karşı Suriye’nin toprak bütünlüğünü ve istikrarını sağlamak için başlattığı sürecin sonuç vermesi üzerinedir. Plan ve operasyon daha derinden ve etkili sürecektir. Türkiye yaptığıyla da yapmadığıyla da mesaj veriyor. Yaptığı, İran sınırından Doğu Akdeniz’e PKK/YPG hedeflerine Hava Harekatı; yapmadığı ise Kara birliklerini Suriye’ye sokmuyor. Yapmadığının mesajı şu: Sizin amacınızı planınızı görüyoruz.
Zaman Türk’ündür, Türk milletinindir. Ülkemiz tahakküm altına alınmaya çalışılmaktadır. Sebepler bellidir nedenler ortadadır. Terör, darbe, ekonomik krizler yıllarca kanımızı emen keneler gibi kurgulanmış ve kullanılmıştır. Ancak düşmana ganimet, kuzgunlara yem, kuduzlara av olmayacağız. Bugün sorumluluk üstlenilmeyecekse, eller taşın altına koyulmayacaksa ne zaman olacaktır? Ya boyun eğeceğiz ya dik yürüyeceğiz. Ben boyun büküp tok gezeceğime dik yürüyüp aç gezmeyi tercih ederim. Ant olsun ki zalimler zafer naraları atamayacaklar.
Allah kahramanlarımızın ayağına taş değdirmesin, Türk’ün zaferini ebedi kılsın.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti