Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan
e-posta: YAZARIN TÜM YAZILARI

AFYON BASINI – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 11 Aralık 2018 Salı 13:12:59
 

Yerel basın demokrasinin olmazsa olmazlarındandır. Basın mensupları, İşin mahallinde olup bitenleri kamuoyuna aktarmak ve onların bilgilenmesi adına zor şartlar altında çalışmaktadırlar.
Gazetecilik zor iştir dostlar. Gece gündüz, yağmur kar demeden İlimizde ve bölgede olan haberleri derleyip düzenleyip doğru, gerçekçi, düzenli ve istikrarlı bir şekilde okuyuculara ulaştırmak gerekir. Devamlılık ve güvenilirlik çok önemlidir. Okuyucu da “ bu gazete yazmışsa doğrudur” düşüncesini oluşturmak gerekir.
Özellikle ilimizde yerel basın camiasında son aylarda güzel gelişmeler olmuştur. Basın mensuplarının birlik beraberlik yolunda göstermiş oldukları gayretleri ile tek bir dernek altında toplanmaları başarıdır. Bölük pörçük bilgi kirliliğinin böylece önüne geçilmiş ve disipline edilme yolunda bir adım atılmıştır.
Bu derneğin başkanlığının yarım asırdan fazladır ilkeli yayıncılığı ile bilinen, elinizdeki Kocatepe gazetesinin sahibi ve ilimizin sevilen insanı, değerli dostumuz Sezer Küçükkurt’a tevdi edilmesi başarıyı kolaylaştırmış ve umutları artırmıştır. Çünkü kendisi, basın camiasında adaletli, gayretli ve ağırbaşlılığı ile kabul görmüştür.
Bendeniz de yirmi yıldan fazladır köşe yazarak fayda sağlama heyecanı ile içinde bulunduğum Kocatepe gazetesi ve basın camiasında olmaktan son derecede mutlu olduğumu ve olumlu gelişmelerden umutlandığımı belirtmek isterim.
İnşallah buna benzer birlik ve beraberlik örneklerini diğer sektörlerde de görebiliriz. Buna çok ihtiyaç var.
Katkı sağlayanlara teşekkür ederim.

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER