Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

BİR ŞEHİT DAHA – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 24 Şubat 2015 Salı 02:00:00
  Ege Üniversitesinde vatan hainleri tarafından ülkücü bir gencimiz daha şehit edilmiştir.
FIRAT ÇAKIROĞLU vatan ve millet sevgisi en üst düzeyde olan ve bu uğurda bütün Türk Milleti için mücadele eden öz be öz TÜRK EVLADI ve Müslüman’dı.
Özellikle TÜRK ve MÜSLÜMANDI diyorum. Çünkü son yıllarda damarındaki asıl kanı inkar etmeden “ben TÜRK oğlu TÜRKÜM” diyen vatan evlatları horlanmakta, yok kabul edilmekte ve öz yurdunda garip bırakılmaktadırlar. Bu çok acı bir durumdur. Sadece vatan evlatları için değil bütün millet için acı bir durumdur.
Dünyanın başka bir ucunda bir kız çocuğu için aylarca fırtına koparan yöneticilerimiz sorumlu olduğu ülkede bir yiğit şehit ediliyor ve hiçbirisinden bir ses çıkmıyor. Aslan gibi bir gencin canına kastedilirken, her konuda her şey söyleyen yöneticilerimiz tepkisiz kalıyor ve hala paralel oyunu oynamaya devam ediyorlar.
Bu iki karşıt grup arasındaki bir çatışma değildir. Vatan haini bölücüler ile nemelazımcı olmayan vatan evlatları arasındaki bir mücadeledir.
Yıllardır muhtelif fakültelerde terör örgütü eylemcilerinin örgütlendiğine dair defalarca uyarılarda bulunmuştuk. İkazlara kulak asmayan hükümet, YÖK üniversite yönetimleri bu elim olayın sorumlusudur.
Bütün bu yaşananlara uyumaya devam ederek kayıtsız kalan vatandaşlara da diyorum ki; unutmayın ki bu şehit edilen bu yiğit sizin çocuğunuz da olabilirdi. Hatta böyle seyrederseniz bir gün sizin çocuğunuza da sıra gelebilir. Aslında bu hepimizin çocuğudur.
Bıkmadan, usanmadan hala yanımızda olmanızı bekliyoruz.
Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti