Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

TERÖR VE KAZALAR – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 4 Kasım 2014 Salı 02:00:00
  Madende kalan oğlu için “Oğlum yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yaptı?” diyen Ermenek köylüsü anamızın yaşadığı yere ve şartlara iyi bakın ey vatan hainleri…Sizin her şeyi bahane ederek isyan ettiğiniz bu memlekette, hayat standardı sizden çok daha düşük düzeyde olan fakat isyan etmeyen şerefli Türk Ana’sıdır o asil kadın…
Dağa çıkarak örgütten aldığı maaşla askerimizi/polisimizi arkadan kurşunlayan değil, yerin altından kazanacağı helal rızıkla geçim derdinde olan ve toprağın altında kalan yiğit Türk evladı için bu sözleri söyleyen o asil Türk Anası’nın hal ve şartları herkese çok acı dersler veriyor… Değerli okuyucum; Türk milletinin geleneğinde devlete saygı vardır. Devlete isyan yoktur. Bu büyük milletin başına her gün değişik felaket ve kazalar geldiği halde, hatta bazılarında kamu kurumlarının eksik, ihmal ve hatalarının olduğu bilindiği halde isyan yoluna gitmemişlerdir. Yıllardır şehit veren bu millet evladını toprağa vermiş, kanını yüreğine akıtmış ancak isyan etmemiştir. Ekonomik durumu her geçen gün kötüye giderken, hükümet yandaşlarının milyar dolarları götürdüğünü izleyip durduğu halde dahi hükümete yapılacak eleştiriyi devlete yapılmış gibi algılamasından susmayı tercih etmiş, hatta bir kısmı destek bile vermiştir. Şartlar ne olursa olsun yüreği yanık Anadolu insanı acısını içine atmış, hayatından vazgeçmiş, ailesini feda etmiş ama devletine saygıda kusur etmemiştir.
Ancak diğer tarafta, ezildiğini bahane edip dağa çıkan terörist kendi bölgesine, anne babasına, kardeşlerine hizmet götürmeye çalışan öğretmenleri öldürmüş, iş makinelerini yakmıştır. Kendisinin devlete isyanına ilaveten kendisi gibi düşünmeyen bölge halkını da zorla isyana teşvik etmiştir. Can yakmada ve isyanda sınır tanımamışlar, kucaktaki bebekleri dahi kurşuna dizmişlerdir. Ne acıdır ki ülke idaresindeki bazıları tarafından bu caniler bazı dönemlerde masum gibi gösterilmeye çalışılmıştır. Ve bu gaflet devam etmektedir.
Muhterem dostum; bir tarafta maden göçüğünde oğlu kalan ve hayatından ümit kesilen bir ana, diğer tarafta bebek katili isyankar caniler. İşte sıkça bahsettiğimiz bu millete hançer çekenle kan veren iki farklı zihniyet budur.
Bu iki zihniyeti ayırt etmek, tercihlerimizi ona göre kullanmak ta hepimizin görevi ve sorumluluğudur. Lütfen artık şu nemelazımcılıktan kurtulalım.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti