Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

ÜMİTSİZLİK OLMAYALIM – Kocatepe Gazetesi

Aziz Aslan 11 Nisan 2016 Pazartesi 13:32:46
 

Evliya yurdu, Şehitler ocağı,
Vatanımın evlatları.
Kalkınmış ülkelerin durumuna bakıp karamsarlığa düşmeyelim. Eksikliklerimize rağmen dik duralım ve onurumuzu koruyalım.
Bizim geçmişimiz parlak, sicilimiz temizdir. Tarihimiz şan ve şerefle doludur. Hak, adalet, hoşgörü ve merhamet vardır. Zayıfı ezme, başkasını sömürme, kul hakkına el uzatma yoktur. Tarihimizde inanç özgürlüğü vardır.
Bize üstünlük taslayan, insan hakları dersi vermeye kalkışanlar önce kendi geçmişlerine baksınlar. Eğer iyi bakarlarsa kimseye bir şey söylemeye yüzleri olmadığını göreceklerdir.
Ancak batı dünyasının bilim ve teknoloji yönünden büyük ilerlemeler kaydettiği inkâr edilemez. Batı ortaçağ karanlığını yaşarken İslam güneşi insanlığa ışık tutmuş, Müslümanlar özellikle de Türkler bilime büyük katkı sağlamış, gittikleri yerlere ilim, medeniyet, adalet ve fazilet götürmüşlerdir.
Ne var ki batılılar, bizden aldıklarını geliştirdiler ve bugünkü seviyeye geldiler. Biz ise aynı şeyi yapamadık ve geri kaldık.
Umuyorum bu sıkıntılar geçicidir. Büyük Milletimiz bu zinciri kıracak ve ileri milletlerin ön safında yer alacaktır. Geçmişte bunu yapmış, bugün de yapacak potansiyele sahiptir.
Biz zoru başaran milletin çocuklarıyız. Hasta adam olarak ölümümüzü bekleyen ve mirasımızı paylaşmak için dört koldan üzerimize saldıran emperyalistleri, en zor şartlarda bile şaşkına çevirdik. Ölüm fermanımızı imzalayan ve tarihe gömmek isteyenlere nasıl unutamadıkları bir ders verdiysek, ülkemizin üzerinde dolaşan kara bulutları da dağıtacağımızdan şüpheniz olmasın.
Yeter ki, birlik beraberlik içinde çok çalışalım. Öyle çalışmalıyız ki, önce kendi işimizde başarılı olmalı sonra da millet olarak kalkınmamızı sağlamalıyız. Kendi içimizdeki fitneye fırsat vermeden güzel günleri hep birlikte kurmalı ve yaşamalıyız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti