Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Aziz Aslan

TÜRKİYE KİMİN?

Hemen aklınıza Türkiye elbette Türklerindir diye gelecektir. Ama her geçen gün bu milletin kafasını karıştıracak şeyler olmaya başladı. Hem de durup dururken, ortada bir şey yokken. Bu ülkenin yönetimindeki en tepedeki, en yetkili iki kişi olan başbakanının “Türkiye Türklerin değildir” ve cumhurbaşkanın “Ne mutlu Türküm diyene sözü ilkelliktir.” sözleri basına yansıdığına göre insanların kafası karışmaz mı? O zaman bu ülkede Ne mutlu Türküm diyenler ilkel,”hepimiz Ermeniyiz” diyenler çağdaş mı oluyor? 36 etnik kökenden bahsetmekle ne kazanmış oluyoruz? Mustafa Kemal Atatürk’ün ”Türkiye Türklerindir“ sözüne ne demeli?
Değerli dostlarım, maalesef bizim güzel ülkemiz Türkiye, Amerikanın Ortadoğu siyaseti ile İsrail hedefleri arasında sıkışmış kalmış bulunmaktadır. Çünkü Amerika ve Avrupa ülkelerinin cephede elde edemediklerini masada alma gayretleri ve orta doğuda kendi uyduları olan İsrail’i hâkim kılma amaçlarına bölgemizde Türkiye’nin tek vücut ve güçlü olması uzun va-dede uymayacağından dolayı da durup dururken kafaları karıştıracak, ne olduğu da anlaşılmayan, hatta adını da tam koyamadıkları neyin açılımı olduğu belli olmayan ucube bir gündem oluşturuluveriliyor.
Aslında bu oyunlar yeni oynanmıyor. Bunların hepsi yıllar öncesinden planlanmıştır. Önce dilimizi parçaladılar. Bir ülkenin devlet olabilmesi için üç şart gerekir. Tek dil, tek bayrak ve tek toprak. Bunlardan birincisi bildiğiniz gibi daha önceden halledildi. Üstelik dünyanın bütün ülkelerinde o ülkenin kendi dilinden başka dil kullanmak yasaklanmıştır. Demek bazı konularda bizden demokrat ülke yok. Bu topraklarda bin yıldır birlikte yaşamaktayız. Dil ayrımcılığını masum görmek çok yanlıştır. Şimdi bakınız sıra ikincisinde. Bebek katili Aponun basına yansıyan taleplerine göre çift bayraktan bahsediyor. Aynı direkte iki bayrak olacakmış. İki yıl sonra senin bayrak yukarıda benimki aşağıda tartışmalarını yapabilmek için iyi bir düzen içerisindeyiz. Ahmet Türk Kürt halkının haklarından taviz vermeyeceklerini söyledi. Diyarbakır belediye başkanının bayrak iddiasını biliyoruz. Bu milletin içinden bir sürü halklar çıkarmaya kalkmak milletin üzerinde dış kökenli senaryolar ve sinsi oyunlar oynamaktır. Türklüğe hakareti bile suç olmaktan çıkaranlar bu memlekete ne kadar zarar verdiklerini farkında olduklarında çok geç olabilir.
Ey! Öz yurdunda garip bırakılmaya çalışılan masum ve nemelazımcı vatandaşlarım. Bizlere oyun oynanıyor OYUN! Bunların hepsi nabız yoklama ve deneme. Bizler nemelazımcı oldukça yabancıların memleketimizi ayağımızın altından kaydırma planları hiç bitmez. Şimdi masum gibi görünen tezgâhların cezasını daha sonra çekeceğiz. Şimdiki anayasa oyunu da bunlardan birisidir ve talimatla yapılmaya çalışılmaktadır. Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.
Ancak, şu bilinmelidir ki biz büyük bir milletiz. Bu Aziz millet başı sıkıştığında her zaman tarih yazmıştır. Hainlerin hayallerini boşa çıkaracaktır. Sonuçta güzel ülkemiz Türkiye Türklerindir ve Lazı, Çerkezi, Kürdü ile hep beraber kazanılmıştır ve hepsinin kimliği TÜRK kimliğidir.
Ne Mutlu Türküm Diyene.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti