Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Burak Aydın

AFYONSPORUMUZ

Kökü 1967 yılına kadar giden iyi bir geçmişe sahip bir kulübümüz vardı. Günler, aylar, yıllar geçti, kapanma seviyesine kadar geldi ve kapandı.
2013 yılına gelindiğinde yeni bir kulüp, Salih sel başkanlığında 6 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak 1. ligi gören bir takım oldu.
Ve sonra ayak oyunları başladı. Salih Sel Başkan istifa ettirildi, ondan sonra da hiçbir şey eskisi gibi olmadı.
Akabinde 3 yönetim daha değişti. Sürekli olağan üstü kongrelerle anılır olduk.
Son olarak 2019’da yerel seçimlerin ardından Yusuf Ulutürk göreve getirildi ve en büyük bütçeler ile takımlar kurduruldu. Hatta tarihin en iyi kadrosu diye anılan bir ekip bu sezon başında kuruldu lakin, maalesef sonunda hedefe ulaşılamadı.
2021 Kasım ayında Yusuf bey ve ekibi istifa etti yerine Süleyman Karakuş ve yönetimi geldi ve tabiri caizse ateşten gömlek giydiler.
Neden öyle dediğimi merak edenlere, “Çünkü bir takımın bütün planlaması sezon başı yapılır, oyuncusu, hocası, malzemecisi vs. hepsi ayarlanır. Süleyman Başkan bu yapılan bütün işleri kucağında buldu ve kendi dahli olmayan bütün süreci yönetmeye çalıştı” cevabını veririm.
Bütçesi olmayan, daha doğrusu kalmayan, ama borcu olan takım gerek bağış kampanyası ile gerek Bitci sponsorluk gelirleri ile sezonu tamamladı.
Gelelim şimdi bu çok büyük uğraşlar ile fidan olan Afyonsporumuzun ne olacağına…
Hep birlikte kamu kurumlarıyla, özel sektörüyle kulübümüze sahip çıkmaktan başka çaremiz yoktur. Bu şehrin en uç noktalarını bile spor zemininde buluşturan bir organizasyon yok olmamalı.
Gerek vekiller, gerek Valilik ve Belediye, gerekse özel sektör bu işe el atmalı ve hızlıca aksiyon alınmalı.
Şimdi AFJET’in desteği noktasında da bence şeffaf olunmalı ve hangi Başkan döneminde ne kadar destek verildiyse açıklanmalı ki; bunda bence yanlış bir durum yok. Her ilde bu şekilde sponsorluk yöntemiyle giden bir durum mevcuttur.
Velhasılı; Sayın Vali hanım öncülüğünde hemen toplanılmalı ve gereken ivedilikle yapılmalı..!

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti