Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Halil Kocaşaban

BUGÜNLERİN DE TÜM DÜŞMANLARINDA ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ!

Sözlerime Sn. Aziz SANCAR’ın ifadeleriyle Başlamak istiyorum. Tüm ağaçlarımızı yaksalar da fidan dikecek toprağımız vardır; topraklarımız susuz kalsa da sulayacak kanımız vardır. Ateşin çocukları değil onun bunun çocukları.

Son zamanlarda ülkemiz sel ve orman yangınlarıyla boğuşmakta son 5 günde 129 orman yangınından 119’u kontrol altına alındı.
13 su atar uçak,
3 idari uçak,
9 İHA,
45 helikopter,
6 yönetim helikopteri,
1 insansız helikopter,
708 arazöz ve su tankeri,
120 iş makinası
4800 personel görev yapıyor. Çıkan bu yangılarla
PKK, YPG ormanlarımızı ateşe verdiğini üslendi.

Şimdi;

PKK ile hareket edip,
hedef şaşırtan partileri, liderleri, siyasileri, medya
ve gazetecileri not edin!

Hem yakıyor hem provoke ediyorlar.

Türkiye’yi ateşe verip bir şeyler deniyorlar.

Ülkeyi aciz bırakıp toplumsal çatışma zemini hazırlıyorlar.

Orman yangınlarından sonra;
Tarım stoklarına,
Gıda silolarına,
Limanlara, depolara,
Üretim tesislerine,
Petrokimya tesislerine
sabotajlar başlayabilir.

Bir süredir dünyada, bu tür yeni savaş yöntemleri tartışılıyor. Yaşananlar sadece orman yangını değil. Türkiye’ye açık saldırıdır.

Böylesi durumlarda şahsi görüş ve fikirlerimizden önce Devlet aklı ve Devlet diliyle konuşmak tek ses olmak, tek yürek olmak gerektir. İletişim Başkanı Sn. Fahrettin Altun sosyal medyada dolanan ‘helpturkey’ hashtag’ine karşın ‘yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır’ yorumunda bulundu.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya platformu Twitter üzerinden ülkemizde çıkan orman yangınlarıyla ilgili bir yazı paylaştı. 129 bölgede çıkan yangından 122’sinin kontrol altına alındığını ifade eden Altun, ‘Türkiyemiz Güçlüdür’ yorumunda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un açıklamaları şu şekilde:
Ülkemizi etkisi altına alan orman yangınlarıyla devletimizin tüm imkanları seferber edilerek mücadelemiz devam etmektedir.
35 ilimizde 129 yangının 122’si kontrol altına alınmıştır.
Türkiyemiz güçlüdür!
İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurtdışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır.
Türkiyemiz güçlüdür.
Devletimiz dimdik ayaktadır.
Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz.
Şu anda sosyal iletişim platformlarında, anlık mesajlaşma gruplarında, forumlarda yayılan bilgilerin büyük çoğunluğu yalan haberdir. Bugün böyle bir doğal afet durumunda dahi bu türden yalanları yayanların tuzağına düşmeyelim. Lütfen resmi mercilerin açıklamalarına itimat edelim.

Evet…

İlgili kurum ve kuruluşlarımız, yaklaşık 4 bin personel, yüzlerce araç ve ekipmanla 21 ilimizde çıkan orman yangınlarına karşı havadan ve karadan müdahale ediyor.

Söndürme çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Orman yangınlarıyla devletimizin tüm imkanları seferber edilerek mücadele devam ediyor. Daha önceki felaketlerin altından nasıl kalktıysak bunun da üstesinden geleceğiz. Biz büyük bir ülkeyiz, biz güçlü bir ülkeyiz…

Son olarak bir terör eyleminde terörü tüm gücü ile lanetlemek yerine devleti suçlayanlara dikkat edin.

PKK sürüngen sürüsüdür, Türk Devleti ise şerefli ve güçlüdür.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti